Peugeot Kolding

Peugeot værksted i Kolding – Vi kan klare service og reparation af din bil

Vi er specialister i Citroen og Peugeot biler, så hvad enten bilen skal have lavet service, syn eller trafik skade, så er vi klar til hjælpe dig.

Aunetto Kolding – Citroen og Peugeot Specialist

Vores værksted i Kolding slog dørene op første gang den 23. Januar 2012, og har siden serviceret rigtig mange kunder. Vores medarbejdere har den faglige ekspertise, og dermed kompetencer til, at kunne udføre service, reparation m.m. af din bil. Overlad derfor trygt arbejdet til dit lokale Peugeot værksted i Kolding.
AUNETTO.dk er vores webshop, her er det muligt for dig, at købe reservedele og ydelser til din Peugeot alle døgnets 24 timer – det er nemt!

Besøg vores Peugeot Herning afdeling

Service af din bil

Hos Aunetto udfører mange forskellige slags service af biler. Vi tilbyder bl.a. service eftersyn, gratis synstjek, service af bremser, service af aircondition/klimaanlæg, samt udskiftning af tandrem, partikelfilter, og kølervæske m.m. Desuden er det muligt for dig, at bestille et tilbud på reparation af din bil. Det gør du under ”bestil tilbud” øverst på siden. Her skal du udfylde informationer omkring din bil, samt skrive hvilket tilbud du ønsker at modtage. Det er nemt og enkelt, og i løbet af kort tid vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig. Du kan orientere dig om vores øvrige priser på service på vores webside. Vi er dit one-stop Peugeot værksted i Kolding!

Få del i de gode tilbud

Vil du gerne have del i vores mange gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev helt gratis. Nyhedsbrevet sender vi ud til vores kunder 8-10 gange om året, og her vil du blive orienteret om gode tilbud, der er at hente på service og andet.

Find din bil hos Aunetto

Du kan finde din nye bil hos Aunetto. Vi har et godt og stort udvalg af brugte Peugeot og Citröen biler til fornuftige priser. Du kan se udvalget af biler online, eller du kan besøge vores Peugeot værksted i Herning hvor alle vores salgsbiler står. Her kan du få en kyndig og professionel snak med os vedr. valg af din næste bil. Nedenfor kan du finde vores adresse, samt åbningstider. Kig forbi vores værksted, hvis du har spørgsmål til os, eller ring og få en snak med os.

 

 

Sådan finder og kontakter du os
Aunetto A/S Kolding
Ole Rømers Vej 2
6000 Kolding
Cvr.34904332
Tlf. 75 12 13 13 / Tast 2
kolding@aunetto.dk

Vores åbningstider
Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

Gå til vores Peugeot værksted i Herning

Personale på værkstedet i Kolding

Tim Rytter Aggesen er daglig leder og værkfører af Aunetto i Kolding,

kolding@aunetto.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Lillegaard Larsen, Service Tekniker.