Aunetto Kolding

Vi er dit autoværksted i Kolding – Vi kan klare service og reparation af din bil

Vi er reparerer alle typer biler, så hvad enten bilen skal have lavet service, syn eller trafik skade på din VW, Ford, Toyota, Citroen, Peugeot eller et andet bilmærke, så er vi klar til hjælpe dig.

Vores værksted i Kolding slog dørene op første gang den 23. Januar 2012, og har siden serviceret rigtig mange kunder. Vores medarbejdere har den faglige ekspertise, og dermed kompetencer til, at kunne udføre service, reparation m.m. af din bil. Overlad derfor trygt arbejdet til dit lokale Peugeot værksted i Kolding.
AUNETTO.dk er vores webshop, her er det muligt for dig, at købe reservedele og ydelser til din bil alle døgnets 24 timer – det er nemt!

 

Service af din bil

Hos Aunetto udfører mange forskellige slags service af biler. Vi tilbyder bl.a. service eftersyn, gratis synstjek, service af bremser, service af aircondition/klimaanlæg, samt udskiftning af tandrem, partikelfilter, og kølervæske m.m. Desuden er det muligt for dig, at bestille et tilbud på reparation af din bil. Det gør du under ”bestil tilbud” øverst på siden. Her skal du udfylde informationer omkring din bil, samt skrive hvilket tilbud du ønsker at modtage. Det er nemt og enkelt, og i løbet af kort tid vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig. Du kan orientere dig om vores øvrige priser på service på vores webside. Vi er dit one-stop Peugeot værksted i Kolding!

Få del i de gode tilbud

Vil du gerne have del i vores mange gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev helt gratis. Nyhedsbrevet sender vi ud til vores kunder 8-10 gange om året, og her vil du blive orienteret om gode tilbud, der er at hente på service og andet.

 

Sådan finder og kontakter du os
Aunetto A/S Kolding
Ole Rømers Vej 2
6000 Kolding
Cvr.34904332
Tlf. 75 12 13 13 / Tast 2
kolding@aunetto.dk

Vores åbningstider
Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

 

Personale på værkstedet i Kolding

Tim Rytter Aggesen er daglig leder og værkfører af Aunetto i Kolding,

kolding@aunetto.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Lillegaard Larsen, Service Tekniker.