BELL ADD RENSEPRODUKTER

 

Hos Aunetto er vi forhandler af Bell Adds renseprodukter – som kan anvendes til en lang række formål. Nedenstående er blot et udpluk af de produkter der er. Vi fører også mere specielle renseprodukter til fx. rensning af oliesystemet.

Ring til os på 75 12 13 13 for flere oplysninger.

I forbindelse med service af din bil kan vi tilsætte renseproduktet til tanken – alternativt kan du selv få flasken med hjem og anvende produktet.

 

 Bell Add ServiceRens 1D+ (Diesel)
En koncentreret dysserens til dieselmotorer som er særlig velegnet til Citroen og Peugeots commonrail dieselmotorer. Indsprøjtningssystemet renses og dysernes sprøjtemønster bevares eller gendannes. Fjerner motorbanken. Forhindrer dyssestøj og fejlindsprøjtning og renser ventiler og forbrændingsrum samt tilfører ekstra smøring. Produktet fyldes i bilens tank og virker, mens den kører.
Indhold: 200 ml.

 Bell Add ServiceRens 1B+ (Benzin)
Bruges til indvendig rensning af motorer ved store og små serviceeftersyn, eller til at løse driftsproblemer, pga. koks og urenheder i motoren. Produktet fyldes i bilens tank og virker, mens den kører.
Indhold: 200 ml.

  

Airconditionsrens

 Har du problemer med luften i din bil? Så kan kabinerens måske hjælpe.
Bell Add kabinerens anvendes til opfriskning af kabine og rensning af aircondition eller klimaanlæg. Nedbryder mikroorganismer og bakterier i kabinen og i anlægget og fjerner dårlig lugt fra tobaksrøg, sved, mad, kæledyr m.m.

 Kabinen, ventilationskanaler og køleflade renses og kabinen efterlades med en dejlig, frisk, langtidsholdbar duft. Nem at anvende, kræver ingen adskillelse.

 Produktet er meget let at anvende – og sælges derfor som ‘Gør det selv”

 Sådan gør du: Luk alle døre, vinduer, soltag mv. Sæt tænding på bilen, indstil friskluft ventilatoren på max. omdrejninger, sæt ventilationsanlægget på recirkulering og AC/klimaanlægget på halv varme. Åbn en af fordørene og anbring dåsen på gulvet foran et af forsæderne, (i den side hvor recirkuleringsindtaget er placeret).

 Udløs dysen på beholderen, luk straks den åbne dør til kabinen. Produktet vil nu blive fordelt. Lad produktet virke i ca. 15 min. før alle døre åbnes og kabinen udluftes.

 Hvis du ikke ønsker gør-det-selv-løsningen, så kan vi foretage rensningen for dig.