Citroen Kolding

Citroen i Kolding – overlad trygt arbejdet til os

Hos Aunetto har vi specialiseret os i Citroen og Peugeot biler. Uanset om din bil skal have lavet service, syn eller trafik skade, så står vi klar til at betjene dig. Vi besidder alle en høj faglig

Peugeot og Citroen specialist Kolding – Aunetto

ekspertise, og kan derfor udføre en lange række services og reparationer af Peugeot og Citröen biler til fornuftige priser. Overlad derfor trygt arbejdet til dit lokale Citröen værksted i Kolding
Vores værksted i Kolding slog for første gang dørene op den 23. januar 2012. Lige siden har vi udført en lang række opgaver for vores kunder.

Besøg vores Citroen Herning afdeling

Bestil tid online

Du kan nemt og hurtigt bestille tid til service syn, gratis synstjek, hjulskift, kontrol af bremsevæske, udskiftning af kølervæske, eller anden form for service på vores webside. Bestil i dag på aunetto.dk.

 

Citroen Kolding

Vi må betragtes som de førende indenfor reparation og service af Citroen i Kolding. Det bliver man, når man ikke laver andet, og det er din garanti for et kendskab til Citroen, der er noget udover det sædvanlige. Udover at lave service og reparationer på din Citroen, har vi også et udvalg af salgsbiler. Se udvalget af biler på denne side eller kom ud og besøg vores værksted, så kan du se udvalget her. Du kan så samtidig få en snak med os mht. køb og valg af bil. Du finder vores adresse og åbningstider nedenfor. Vær dog opmærksom på at vi kun har salgsbiler stående i Herning.

Gode tilbud

Gå ikke glip af vores mange gode tilbud, som vi jævnligt kører på vores produkter og services. Tilmeld dig derfor vores nyhedsbrev, som vi sender til dig 8-10 gange om året, ganske gratis på vores webside. Er du på Facebook? Så find os her, og bliv opdateret omkring gode tilbud m.m.

Huskeseddel, hvis du bliver impliceret i et færdselsuheld
Læs desuden vores gode råd til, hvordan du skal forholde dig, hvis du bliver impliceret i et færdselsuheld. Vi har listet en række punkter, som du skal huske at notere dig. Vores huskeseddel kan du downloade på siden under ”pladeværksted”.
Har du spørgsmål til os? Så send os gerne en mail – så besvarer vi hurtigst muligt dine spørgsmål. Du kan sende en mail til: kolding@aunetto.dk

Værksted – åbningstider og adresse
Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

Aunetto A/S Kolding
Ole Rømers Vej 2
6000 Kolding
Cvr. 34904332
Tlf. 75 12 13 13 / Tast 2
kolding@aunetto.dk

Besøg vores Citröen værksted i Herning her.

 

Tim Rytter Aggesen er daglig leder og værkfører af Aunetto i Kolding,

kolding@aunetto.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Lillegaard Larsen, Service Tekniker.