Hyundai 

Erhvervsbilpartner

Den korte historien om Hyundai

Bilfabrikken Hyundai blev grundlagt i 1947 af Chung Joo-Yeon. I Danmark er Hyundai mest kendt for deres biler. Men Hyundai producerer også mange andre ting. På deres skibsværft bygger de alle former for skibe som containerskibe og tankskibe. De producer også mange forskellige entreprenørmaskiner, industrimotorer, solceller og vindmøller. Her i 2021 er de ved at bygge et stort brintanlæg i Tyskland, som skal producere brint til blandt andet de brintbiler, Hyundai selv producerer og sælger i Europa.

 

Hyundai startede med at producere biler i 1967 i byen Seoul i Sydkorea. I starten brugte Hyundai Ford-dele og senere Mitsubishi-dele. I 1992 startede Hyundai med at sælge biler i Danmark og i 1998 købte Hyundai fabrikken bilmærket Kia. De to bilmærker har siden udviklet fælles teknik og bruger i dag ikke dele fra andre bilproducenter. Hyundai og Kia er som samlet virksomhed verdens femtestørste bilproducent og bilerne bliver solgt i 193 lande.

 

Hyundai første bilmodel udkom i 1968 og hed Cortina. Første model i Danmark i 1992 hed Pony. En model som var blevet produceret og solgt i andre lande siden 1984. 84 modellen af Pony er version to, da første udgave kom i 1975. I dag hedder de meste solgt Hyundai modeller i10, i20, i30 og i40.

Hvem er Aunetto

Din Hyundai bil bevare fabriksgarantien

Er din Hyundai eller Kia under fabriksgaranti, så bevares fabriksgarantien selvom Aunetto laver service på den.

 

Siden 2003 hvor loven om frit værkstedsvalg blev vedtaget i Folketinget, har alle værksteder i Danmark –  både mærkeværkstederne og de mange frie værksteder – kunnet lave service på alle bilmærker. Et krav er selvfølgelig, at service bliver udført efter bilfabrikkens forskrifter.

 

Hos Aunetto har vi abonnement på teknisk data og serviceskema på alle bilmærker og modeller i Danmark. Vi bruger kun reservedele som lever op til bilfabrikkens krav – ja faktisk bruger vi reservedele, som vi giver 3 års garanti på, selv om lovkravet kun er 2 år. Hos Aunetto i Herning forsøger vi hele tiden at give dig den bedste service, de bedste priser og de bedste reservedele. Det gør vi for, at din bil – hvad enten det er en Hyundai, Kia eller noget helt tredje – kan være driftssikker og ikke skal på værksted mere end det, som er foreskrevet fra bilfabrikken. For selvom vi hos Aunetto er gode ved din bil, så mener vi, at din Hyundai har det bedst, når den er sammen med dig 😊

 

Hyundai logo ligner et stort H for Hyundai, og det kunne det også være. Men det forstiller også to mennesker, som giver hinanden hånden som et symbol på velkommen til og tak for en god handel. At føle sig velkommen er netop det, du kan forvente, når du kommer til Aunetto Herning med din Hyundai.

VORES 3 SERVICE PAKKER

MINI SERVICE

995 kr.

Til ældre biler (Over 8 år)

Udskiftning af motorolie

Udskiftning af oliefilter

Kontrol af bremser og affjedring

Kontrol af lys og lygter

Kontrol af dæk

LILLE SERVICE

1.695 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Udskiftning af pollenfilter

Over 35 kontrolpukter

1 liter gratis sprinklervæske

STORT SERVICE

2.995 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Udskiftning af pollen, diesel, benzinfilter og tændrør

Over 50 kontrolpukter

1 liter gratis sprinklervæske

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du kan bestille tid på vores værksted døgnet rundt.

Vi giver 3 årsgaranti på reservedele 

© 2010-2021 AUNETTO A/S