Kia

Erhvervsbilpartner

Den korte historien om Kia

Kia motors som bilfabrikken hedder, startet i maj 1944 som en cykel fabrik. Produktion af varebiler kom til i 1962 og personbiler i 1974. Derved er Kia den ældste motorkøretøjsfabrikant i Korea.

På grund af dårlig økonomi blev Kia bilfabrikken overtaget af Hyundai i 1998 og for at spare udvikling omkostninger og af opbygning som motor, gearkasse og elektronik, bruger Kia og Hyundai identiske teknik i deres biler i dag.

Største delen af de Kia biler som kører i Danmark, er produceret på fabrik i Žilina i Slovakiet. Det gælder modellerne crossover, SUV, Sportage, MPV Venga og den bedst sælgende Cee’d model. Fabrikken blev bygget i 2006 og bygger i dag årligt over 300.000 biler.

Vi har hos Aunetto store erfaring i reparationer og service på Hyundai biler, idet vi har ansat Ronald. Ronald er Hyundai master tekniker og med over 15 års erfaring og da Hyundai og Kia deler teknik kan vi overføre alt vores erfaring til Kia biler. Vi står derfor som specialister, klar til at hjælpe dig med at vedligeholde og service af din Kia.

Aunetto er dit frie lokale Kia specialist værksted i Herning, hvor du som kunde altid er i centrum. Vi bestræber os hver dag på at være et ordentligt værksted, hvor en aftale er en aftale og vi udskifter aldrig noget på din bil uden, at vi forinden har snakket med dig om det.

Hvem er Aunetto

Er din Kia under fabriksgaranti!

Har din Kia fået en skade, tilbyder vi en gratis låne bil. Vi har samarbejdsaftaler med alle forsikringsselskaber og har den nødvendige viden til at udbedre riser, buler eller skifte en forrude.

Er din Kia under fabriksgaranti, så bevares fabriksgarantien selvom Aunetto laver service på den.

Siden 2003 hvor loven om frit værkstedsvalg blev vedtaget i Folketinget, har alle værksteder i Danmark – både mærkeværkstederne og de mange frie værksteder – kunnet lave service på alle bilmærker. Et krav er selvfølgelig, at service bliver udført efter bilfabrikkens forskrifter.

Hos Aunetto har vi abonnement på teknisk data og serviceskema på alle bilmærker og modeller i Danmark. Vi bruger kun reservedele som lever op til bilfabrikkens krav – ja faktisk bruger vi reservedele, som vi giver 3 års garanti på, selv om lovkravet kun er 2 år. Hos Aunetto i Herning forsøger vi hele tiden at give dig den bedste service, de bedste priser og de bedste reservedele. Det gør vi for, at din bil – hvad enten det er en Hyundai, Kia eller noget helt tredje – kan være driftssikker og ikke skal på værksted mere end det, som er foreskrevet fra bilfabrikken. For selvom vi hos Aunetto er gode ved din bil, så mener vi, at din Kia har det bedst, når den er sammen med dig

VORES 3 SERVICE PAKKER

MINI SERVICE

995 kr.

Til ældre biler (Over 8 år)

Udskiftning af motorolie

Udskiftning af oliefilter

Kontrol af bremser og affjedring

Kontrol af lys og lygter

Kontrol af dæk

LILLE SERVICE

1.695 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Udskiftning af pollenfilter

Over 35 kontrolpukter

1 liter gratis sprinklervæske

STORT SERVICE

2.995 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Udskiftning af pollen, diesel, benzinfilter og tændrør

Over 50 kontrolpukter

1 liter gratis sprinklervæske

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du kan bestille tid på vores værksted døgnet rundt.

Vi giver 3 årsgaranti på reservedele 

© 2010-2021 AUNETTO A/S