LEDIGE JOB

Ledige job mekaniker hos autoværkstedet Aunetto i Herning
Hvem er Aunetto

Ledig job

Er du en dygtig og selvstændig mekaniker, gerne med Citroën eller Peugeot erfaring men ikke et krav. Så er du måske lige den person vi søger!
Hos os får du:
-Frihed under ansvar
-En hverdag hvor 2 dage ikke er ens
-Mulighed for faglig og personlig udvikling
-Løn der svarer til kvalifikationer
-Sundhedssikring og pension
 
Som automekaniker ved os, får du alsidige opgaver. Lige fra serviceeftersyn, motor reparationer, elektroniske fejlfinding, lettere trafik skader opgaver, til at skulle hjælpe værkfører med at modtage kunder og telefoner i travle og ferie perioder.
Vi forventer af dig:
-At du har en automekaniker uddannelse bag dig.
-At du er service- og kundeminded.
-At du kan lide at have mange bolde i luften.
-At du er indstillet på at yde en ekstra indsats, når der er behov.
-At du er kvalitetsbevidst.
-At du er imødekommende og har gode samarbejdsevner.
Kort om os:

Aunetto er et lille autoværksted i Herning hvor vi reparerer og servicerer alle biltyper og er specialister i Citroën og Peugeot. Vi sætter kundeservice og kvalitetsarbejde højt.

Vi kører med en fri men ordentlig tone på værkstedet, hvor forslag og forbedringer til indretning og værksteddrift  er velkomne.
Finder du jobbet interessant så send din ansøgning til: Herning@aunetto.dk
Ansøgning senest 10. September 2021 – vi forbeholder os retten til ansættelse inden ansøgningsfrist hvis den rigtig person viser sig inden udløbsdato.

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

 

Find og kontakt oplysninger

Aunetto A/S Herning

Rønnebærvej 7

7400 Herning

Cvr.32880037

Tlf. 75 12 13 13

herning@aunetto.dk

Online booking

 

Hvem møder i hos Aunetto Herning

Martin er værkfør for Aunetto Herning

Martin er vores dygtige værkfører og service tekniker.

Tlf. 75 12 13 13 – tast 1

Herning@aunetto.dk

 

 

Ronald er vores dygtige tekniker

Ronald er vores dygtige mekaniker og service tekniker.

 

 

Mogens står for kontor og er indehaverMogens Kjærsgaard er blandet andet uddannelt Citroen Tekniker. Står for bogholderiet og er indehaver af Aunetto A/S

Tlf. 75 12 13 13 – tast 2 (Telefon tid tirsdag 9.00-11.00)

mk@aunetto.dk

 

AUNETTO HISTORIE

Hvem er Aunetto

Om Aunetto og vores historie

I April 2010 startede Mogens Kjærsgaard autoværkstedet Aunetto. Han har mange års erfaring med reparation af Citroën og Peugeot biler ved både Citroen i Herning og Brande.

Fra starten af, var ideen at gøre det nemmere og mere gennemskuelig for kunderne at få repareret deres bil, især igemmen vores nyudviklet online værkstedsbooking system som Mogens selv har udetænkt planen for.

Vores autoværkstedet i Herning er løbende blevet udvidet med værktøj og testudstyre samt at vi alle mand løbende er på kursus.

Alt dette resultere i at vi i dag kan laver alle former for reparationer på alle bilmærker.

AUNETTO.dk tilbyder online-booking – er det noget særligt?

Ja det er noget særligt – faktisk ganske banebrydende inden for branchen. Som det første autoværksted i Danmark, tilbød AUNETTO online booking i 2010 med regigeringsnummer opslag.

De fleste værksteder tilbyder i dag, at man via deres hjemmeside kan sende en forespørgsel på reparation af sin bil. Bekræftelsen på tidspunktet – og dermed den endelige aftale – får man dog først, når værkstedet besvarer mailen.

For at gøre det nemt for dig, gik AUNETTO.dk skridtet videre i 2010. På AUNETTO.dk kan du se værkstedets kalender – og derefter vælge det tidspunkt, som passer dig bedst. Desuden er du ikke afhængig af åbningstiderne – AUNETTO.dk har åben døgnet rundt.

AUNETTO A/S er medlem af DBR og er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM. Klagenævnet er en ekstra sikkerhed for dig.

Aunetto A/S har fået tildelt en Grøn Smiley af arbejdstilsynet.

2021

 

Januar: Efter 6 år som mekaniker/tekniker ved Aunetto Herning, bliver Martin udnævnt til værkfører ved Aunetto Herning.

2020

 

Januar: Vi har udvidet vores maskinpark og test værktøj og kursus i mange andre bilmærker end Citroen og Peugeot biler, så vi nu kan reperere alle typer biler.

2019

 

1. november solgt vi vores værksteds afdeling, i Kolding fra til Ketner A/S, som derved kom op på 7 autoværksteder i Danmark.

Fra venstre Torben Hansen og Mogens Kjærsgaard

2019

 

1. Feburar startet vi med at tilbyde biler på abonnement og stopper samtidigt med have brugt biler på lager.

2019

 

Januar: Værkstedet i Kolding kom med i kæde “din bilpartner”.

2018

 

Oktober: Fra venstre, Mads Kølbæk søger nye udfordringer. Tim Rytter Aggesen tiltrædere som ny afdelingsleder i Kolding.

2018

 

Vi var de første med online autoværksteds booking i danmark. Ideen var dog så gode, at andre autoværksteder hurtigt kunne se ideen, og udvikling har indhentet vores eget udvilket system. Derfor går vi nu sammen med vores leverandør FTZ, som har udviklet et mere tidsvarene bookingsystem, da vores eget udviklet booking system var blevet for gammel med snart 10 år på bagen, og skulle udskiftet.

2017

 

August: Lokalerne er blevet for små til vores Kolding afdeling og vi flytter derfor til større lokaler. Vi går fra fra 200 m2 til hele 800 m2. Vi holdet derfor åbenhus ved indvielse af lokalerne.

Billedet for af aunetto: Fra Venstre Mogens Kjærsgaard og Mads Kølbæk

2017

 

April: Åbent hus i Herning, hvor der var vinsmagning, børne skulle male på vinduerne og derudover blev der servieret gratis pølser og sodavand.

2016

 

Vi har i 2016 lavet samarbejde med Bauhaus Herning, om at må sætte reklame biler i og ved deres forretning.

2015

 

Vi har i 2015 lavet samarbejde med Herning centret, om at må sætte reklame biler ind i centeret.

2014

 

Vi udvider forretning i Herning med bilsalg, og med Mogens Kjærsgaard som sælger.

Aunetto A/S Bilsalg

2012

 

Efter et forsøg i foråret 2011, som ikke gik som forventet med at åbnet et værkstedet i Aalborg lykkes det istedefor i Kolding. Vi Åbnet Aunetto Kolding den 23. januar 2012 med Mads Kølbæk som leder.

Aunetto A/S Kolding

Fra Venstre Mads Kølbæk og Mogens Kjærsgaard

2011

 

August: Vi er sponsorer cykelløbet i Herning og deler reklame og vand ud til tilskuderne. Det var en meget varm dag.

2011

 

Aunetto.dk logoet bliver godkendt som et varemærke.

2010

 

4. juni gik web siden Aunetto.dk online med Danmark første 100% online booking system til autoværksteder. Det skabet stort lokalt medie opmærksom, også fra andre værksteds kollegas. At kunderne nu fik prisen og andet at vide om sin bil, inden kunden havde snakket med værkstedet og ikke mindste, der nu kunne bestilles tid online på værkstedet året rundt og døgnet rundt, var helt uset.

2010

 

20. April blev Aunetto A/S grundlagt i Herning.

Åbenhus holdt vi den 4. juni.

2010

 

Januar: Firmaet navnet Aunetto blev opfundet af Mogens Kjærsgaard, som efter flere måneder have skrevet over 200 forskellige navne op, som man kunne kalde et autoværkstedet. Men ingen levet optil hans krav om hvad et autoværksted som tilbød online booking skulle hedde.

En morgen hvor Mogens sad og spiste sin sædvanlig havregryn og kigge på de mange forskellige navne kom navnet til ham. Det var ellers ikke et navn som var skrevet op før. Aunetto var navnet.

Au net to  består af 3 ord. Auto, Net og netto.

Som betyder: bilværksted, online booking og billige end andre værkstedet.

2009

 

November: Mogens Kjærsgaard gik rundt og tænk på hvordan man kunne gøre det nemmere for bilejer og mere gennemskuelig at få sin bil på værksted.

Mogens kom derfor på ideen om at udvikle et unikt online bookingsystem, hvor kunden kunne tast sin bilens nummerplade ind og se fast pris på alle serviceeftersyn, olieskift osv. Kunden kunne så se nøjagtigt servicepriser på sin bil. Altsammen noget som skulle vise sig at blive danmarks første online booking system til autoværksteder.

© 2010-2021 AUNETTO A/S