3 SERVICE PAKKER MED FAST PRIS

Vi er et lille autoværksted i Herning. Vi lever af tilfredse kunder og som har lyst til at bruge os fast som deres værksted i Herning. Derfor forsøger vi også altid at vejlede vores kunder efter bedste evne. Sammen finder vi den bedst løsning til den mest attraktiv pris – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vi har sammen med vores kunder laver 3 servicepakker og en tillægspakke, alle med faste priser. Vores pakker passer til langt størstedelen af de biler som kører rundt i Herning.

Skal din bil have udskiftet tandrem, så har vi også pakker til dette med faste priser. Læs mere her.

SERVICEEFTERSYN PÅ DIN BIL

Vi har 3 serviceeftersyn pakker som du kan vælge imellem og som alle passer til din bil.

Mini service er til ændre biler som ikke har behov for at følge bilfabrikkens forskrifter, men mere at sikre at bilen er i god og forsvarlig stand at køre rundt i.

Lille og stort serviceeftersyn følger bilfabrikkens forskrifter, og er din bil under fabrikkens garanti, vil vi anbefale at du vælger et af disse, sådan at du bibeholder garantien på din bil.

Hvis du er i tvivle om hvad service du skal være og hvad service din bil skal have udført, så vælg et stort. Skulle det så vise sig at din bil står overfor et lille service, kontakter vi dig og fordi du selvfølgelig ikke skal betale mere end nødvendig.

Peugeot serviceeftersyn hos aunetto

Kontrol punkter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Service efter fabrikkens forskrifter

Fejludlæsning af bilens computer

Nulstilling af serviceindikator

Udskiftning af pollenfilter

Udskiftning af luftfilter

Udskiftning af dieselfilter

Udskiftning af tændrør

Mini service

1.195 kr.

10

Lille service

1.895 kr.

35

Stort service

3.195 kr.

50

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning