Find vores Peugeot og Citroen sider i Herning og Kolding

Peugeot og Citroen er vores speciale – det er faktisk de eneste biler, vi reparerer, og det gør os vel egentlig til Peugeot og Citroen nørder. Det mener vi er en fordel for dig som kunde, for vi kender alt til netop de to bilmærker – nye som brugte. Derudover yder vi en god service, og hos os er en aftale en aftale!

 

Så uanset om du skal have lavet et service med olieskift og skift af filter, have lavet et stort service eller egentlige reparationer så er vi et rigtig godt valg, når der står Peugeot eller Citroen på bilen.

Peugeot Herning – på dette værksted laver vi blandt andet reparation af Peugeot. Vi laver små som store service, skift af bremser, udstødning og alle andre vedligeholdende reparationer på din Peugeot. Værkstedet ligger centralt i Herning

Citroen Herning – overlad trygt din Citroen til os. Vi har mange års erfaring i reparationer af motor, gearkasse, styretøj og bremser på netop Citroen. Vi laver mange vedligeholdende service – både de mindre med kun olieskift og skift af oliefilter samt de helt store. Værsktedet ligger nemt tilgængeligt i Herning

Peugeot Kolding – de mange års erfaring med reparation og service af Peugeot gør en forskel. Vi brænder for at yde en rigtig god service til dig og din bil, og det vil vi mene, du kan mærke. Vi er opdateret mht. specialværktøj, lifte og uddannelse. Vores Peugeot mekanikere i Kolding gennemfører løbende vedligholdende kurser.

Citroen Kolding – rigtig mange års erfaring med netop Citroen gør en forskel for vores kunder. Vi kender det bilmærke ud og ind og vores kunder vender tilbage. Vi lader andre om af spænde bredt og fokuserer bare på din Citroen – og på at lave de bedste reparationer og det bedste service rent kvalitetsmæssigt.