Vi er et Falck autoriseret Bonusværksted

Falck Bonuspartner i Herning

For at blive godkendt som Falck Bonusværksted, skal vi opfylde en lang række strenge kvalitetskrav, for at Falck kan stå inde for os. Det sikrer dig, at du trygt kan aflevere din bil hos os.

 

Sophus Falck startet sit Redningskorpset i 1906 og har altid arbejde på at hjælpe sine medlemmer bedste muligt. Vi er stolt af at vi er blevet godkendt som Falck partnerværksted og er en blåstempling af vores autoværksted. Du kan trygt aflevere din bil på vores værksted som lægger i Herning og trygt stole på at vi udfører godt håndværk som er vores passion, god service og selvfølgelig til en fornuftig pris.

 

Har du Falck abonnement og vil bestille tid. Så klik på knappen herunder.

 Har du ikke aftale med Falck, så kan du bestille tid her

Du optjener bonus

Har du har Falck Vejhjælp, kan du optjene 10% i bonus på alle dine værkstedsbesøg hos os. Du optjener bonus på alt undtagen tilbudsvare. Hvis du er tvivl så spørg os endelig. Du får din bonus af Falck, som sætter beløbet ind direkte ind på din Falck konto. Det vil sige at beløbet bliver modregnet dit Falck abonnement. Har du optjent så mange penge, at der er penge til overset når året er omme, bliver beløbet udbetalt til dig.

3 Års garanti

Når vi har repareret din bil, giver vi dig hele 3 års garanti reservedele og på reparationen. Er din bil under fabriksgaranti, så bevare du garantien efter et besøg hos os.

Gratis lånebil

Hvis reparationen på din egen bil tager mere end 4 timer, får du tilbudt en gratis lånebil. Du har lånebilen, indtil bilen er færdig repareret. Lånebilen er fuld tanket med brændstof ved udlevering og skal afleveres fuld også. På den måde sparer du os for at tanken bilen og derved betale os for at gør det.

Hjulskift

Med i dit Falck Vejhjælp pakke, er der 2 x hjulskift om året. Når vi afmonterer de gamle hjul, tjekker vi tilstanden og når vi monterer de nye spændene vi altid hjulene monument og kontrollere dæktryk. Når hjulene har det rettet dæktryk, bliver rullemodstande mindre og derved køre din bil længere på en liter brændstof eller KW.

Hjulhotel

Vælger du at få opbevaret dine hjul ved os, så tjekker vi dækken for slidt og dæktryk. Du kan mod et mindre tillæg få vaske dine hjul inden de bliver sat for vores hjulhotel som er fuld forsikret. Er der skridt og især vejsalt på dine fælge, så tærer det på metallet som fælge er lavet af. Derfor er en hjulvask givet godt ud og forlængere levetiden på dine fælge.

Værkstedstjek

Du har med i abonnement to årlige værkstedstjek, som består af 13 af de vigtige kontrolpunkter på din bil. Kontrolskemaet bliver udleveret når du henter bilen efter kontrollen. Finder vi en eller flere fejl på din bil giver vi gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på at for udbedret fejlene.

Book tid til hjulskift, værkstedstjek, minitjek på falck.dk eller direkte i appen Falck Vejhjælp.

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning