UDSKIFTNING AF TANDREM – 4 PAKKER MED FAST PRIS

*Tandremsskift med fast pris tilbuddet, dækker skift af tandrem på 2,3,4 cylindre motor i personbiler. Ved 5,6,8,10,12 cylindre motorer samt alle motorer i varebiler kommer der et tillæg på. Tillægget er afhængig af hvad motor det er.

Citroen 1,2 vti benzin motor
Udskiftning af tandrem
Udskiftning af tandrem II
Dårlig tandrem - skal udskiftes

Tandremsskift – Hvorfor?

 

Tandremsskift er en dyre reparation på din bil, derfor er der nogen der ser tiden an i stedet for at få foretage udskiftningen af tandremmen når tid er.

Hvis tandremmen først er sprunget, så betyder det normalt en ny motor.  Vi kører lige nu med fast pris på tandremsskift fra kun 3.995 kr.

Hvornår tandremmen skal skiftes, kan du se bilens servicebog. Men da bilfabrikkerne af og til ændre på sine anbefalinger for udskiftning af tandrem, så kan du ikke altid regne servicebogen.

Hos os er vi altid opdateret anbefalinger til netop din bil, så er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Ønsker du sammen med tandremsskift, at få lavet et service eftersyn læs mere her.

 

Skal generatoren og vandpumpe også udskiftes!

Under udskiftningen af tandremmen hvor vi lige nu kan få et tandremsskift med fast pris til 3995 kr., skal remmen til generatoren afmonteres. Hvis denne trænger til udskiftning, vil det være økonomisk fordelagtigt, at gøre dette samtidig.

Når tandremmen er afmonteret kontrollerer vi ligeledes tilstanden af vandpumpen. Erfaringsmæssigt skal denne ofte udskiftes samtidig med tandremmen. En eventuel udskiftning heraf vil ligeledes medføre udskiftning af kølervæsken. Vi har fast pris på udskiftet af tandrem, vandpump og kølervæske. Se pris for udskiftning af tandrem og vandpumpe her

Udskiftning af generatorrem er ikke omfattet af ovenstående pris.
Som ved enhver anden reparation hos os, bliver du naturligvis kontaktet inden udskiftning af generatorrem eller hvis du har valgt en udskiftning af tandremme uden vandpumpe, og vi kan se at vandpumpen ikke er tæt for vand ved udskiftning af tandremme. En udskiftning af generatorremmen koster omkring 200-300 kr.

Tandremsskift

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning