TANDREMSSKIFT

Home   »   Tandremsskift med fast pris

VORES TANDREMS PAKKER

Tandremsskift med fast pris

TANDREMSSKIFT MED FAST PRIS FRA KUN 3.995 KR.

Tandremsskift er en dyre reparation på din bil, derfor er der nogen der ser tiden an i stedet for at få foretage udskiftningen af tandremmen når tid er.

Hvis tandremmen først er sprunget, så betyder det normalt en ny motor.  Vi kører lige nu med fast pris på tandremsskift fra kun 3.995 kr.

Hvornår tandremmen skal skiftes, kan du se bilens servicebog. Men da bilfabrikkerne af og til ændre på sine anbefalinger for udskiftning af tandrem, så kan du ikke altid regne servicebogen.

Hos os er vi altid opdateret anbefalinger til netop din bil, så er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Ønsker du sammen med tandremsskift, at få lavet et service eftersyn læs mere her.

 Vi bruger kun kvalitets reservedele og giver 3 års garanti på dem.

TO TANDREMSPAKKER AT VÆLGE I MELLEM

Tandremsskift pakke 1

Tandremsskift med fast pris – Pakke 1. ↓

*Pakke 1 dækker bilmærkkerne: Daewoo, Peugeot, Daihatsu, Renault, DS, Rover, Alfa Romeo, Fiat, Saab, Ford, Mazda, Honda, Mini, Mitsubishi, Suzuki, Hyundai, Chevrolet, Toyota, Citroen, Nissan, Volvo, Dacia, Kia, Opel

Pakke 1

Fast pris

Tandremsskift uden vandpumpe*:

3.995 kr.

Tandremsskift med vandpumpe*:

4.795 kr.

*Tandremsskift med fast pris tilbuddet, dækker skift af tandrem på 2,3,4 cylindre motor i personbiler. Ved 5,6,8,10,12 cylindre motorer samt alle motorer i varebiler kommer der et tillæg på. Tillægget er afhængig af hvad motor det er.

Tandremsskift pakke 2

Tandremsskift med fast pris – Pakke 2. ↓

Pakke 2 dækker bilmærkkerne: Audi, BMW, Seat, Skoda, Subaru, Mercedes Benz, Volkswagen

Pakke 2

Fast pris

Tandremsskift uden vandpumpe*:

4.195 kr.

Tandremsskift med vandpumpe*:

4.995 kr.

*Tandremsskift med fast pris tilbuddet, dækker skift af tandrem på 2,3,4 cylindre motor i personbiler. Ved 5,6,8,10,12 cylindre motorer samt alle motorer i varebiler kommer der et tillæg på. Tillægget er afhængig af hvad motor det er.

Citroen 1,2 vti benzin motor
Udskiftning af tandrem
Udskiftning af tandrem II
Dårlig tandrem - skal udskiftes

Skal generatoren og vandpumpen også skiftes?

Under udskiftningen af tandremmen hvor vi lige nu kan få et tandremsskift med fast pris til 3995 kr., skal remmen til generatoren afmonteres. Hvis denne trænger til udskiftning, vil det være økonomisk fordelagtigt, at gøre dette samtidig.

Når tandremmen er afmonteret kontrollerer vi ligeledes tilstanden af vandpumpen. Erfaringsmæssigt skal denne ofte udskiftes samtidig med tandremmen. En eventuel udskiftning heraf vil ligeledes medføre udskiftning af kølervæsken. Vi har fast pris på udskiftet af tandrem, vandpump og kølervæske. Se pris for udskiftning af tandrem og vandpumpe her

Udskiftning af generatorrem er ikke omfattet af ovenstående pris.
Som ved enhver anden reparation hos os, bliver du naturligvis kontaktet inden udskiftning af generatorrem eller hvis du har valgt en udskiftning af tandremme uden vandpumpe, og vi kan se at vandpumpen ikke er tæt for vand ved udskiftning af tandremme. En udskiftning af generatorremmen koster omkring 200-300 kr.

 

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du kan bestille tid på vores værksted døgnet rundt.

Vi giver 3 årsgaranti på reservedele 

© 2010-2021 AUNETTO A/S