TANDREMSSKIFT MED FAST PRIS TIL KUN 2995 KR.

En forholdsvis bekostelig reparation på din bil, er når der skal fortages et tandremsskift– og netop derfor er der nogen, der ser tiden an i stedet for at få foretage udskiftningen af tandremmen i overensstemmelse med fabrikanternes anvisninger. Dette kan dog være en meget dyr besparelse, for hvis tandremmen springer, så kan det i værste fald betyde, at hele motoren skal skiftes. Vi kører lige nu med fast pris på tandremsskift til 2995 kr..

Hvornår tandremmen skal skiftes kan du se bilens servicebog, og du kan også se det anbefalede tidspunkt for din bil, men da fabrikanterne af og til ændrer på disse anbefalinger for udskiftning af tandrem, så kan du ikke altid regne med det som er anført i servicebogen. Hos Aunetto er vi naturligvis altid ajour på de aktuelle anbefalinger for netop din bil, så er du i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Ønsker du sammen med tandremsskift, at få lavet et service eftersyn læs mere her.

Som nævnt er udskiftning af tandremmen en ganske bekostelig ting fordi der er tale om en forholdsvis omfattende reparation. Prisen varierer fra model til model da tidsforbruget er meget forskelligt men for de fleste modeller koster udskiftningen omkring 3 – 5.000kr.

 

Lige nu kan du få et tandremsskift med fast pris. ↓

YdelserFast pris
Tandremsskift uden vandpumpe*:2995 kr.
Tandremsskift med vandpumpe*:3495 kr.

 

 

 

*Der er et fast tillæg på 1500 kr inkl. moms på bilmærkerne, Vw, Audi, Skoda, Seat, Bmw og Mercedes.

*Tandremsskift med fast pris tilbuddet, dækker skift af tandrem på 2,3,4 cylindre motor i personbiler. Ved 5,6,8,10,12 cylindre motorer samt alle motorer i varebiler kommer der et tillæg på. Tillægget er afhængig af hvad motor det er.

 

Vi bruger kun kvalitets reservedele og giver 3 års garanti på dem.

 

 

 

 

 

Skal generatoren og vandpumpen også skiftes?

Under udskiftningen af tandremmen hvor vi lige nu kan få et tandremsskift med fast pris til 2995 kr., skal remmen til generatoren afmonteres. Hvis denne trænger til udskiftning, vil det være økonomisk fordelagtigt, at gøre dette samtidig.

Når tandremmen er afmonteret kontrollerer vi ligeledes tilstanden af vandpumpen. Erfaringsmæssigt skal denne ofte udskiftes samtidig som tandremmen. En eventuel udskiftning heraf vil ligeledes medføre udskiftning af kølervæsken. Vi har fast pris på udskiftet af tandrem, vandpump og kølervæske. Se pris for udskiftning af tandrem og vandpumpe her

Udskiftning af generatorrem er ikke omfattet af ovenstående pris.
Som ved enhver anden reparation hos Aunetto, bliver du naturligvis kontaktet inden udskiftning af generatorrem eller hvis du har valgt en udskiftning af tandremme uden vandpumpe og vi kan at vandpumpen ikke er tæt for vand. En udskiftning af generatorremmen koster omkring 200-300 kr.