STYRETØJSUDMÅLING

Udmåling og justering af styretøj

Hvis din bil kører med ukorrekt styretøjsudmåling, kan det medføre øget dækslid, øget brændstofforbrug og samtidig slides hjulophæng mv. hurtigere end ellers.

Hvis du derfor bemærker unormalt slid på dine dæk eller er kørt over et stort hul i vejen – og efterfølgende oplever, at bilen ”styrer skævt” så bør du overveje at få kigger på bilens styretøj og evt. få lavet en en styrtøjsudmåling hos os.

Nogle gange kan det være nok at strejfe en kantsten eller køre over ujævn vej i lidt for høj fart, før bilen begynder at trække til højre eller venstre og bliver svær at styre.

Hos Aunetto foretager vi 4-hjulsudmåling og sporing, så du undgår at bilen trækker til højre, for når hjulene er udmålt og sporet efter fabrikkens forskrifter, opnår du ikke bare bedre kørekomfort og større sikkerhed, men også lavere brændstofforbrug.

Levetiden på dine dæk forlænges tilmed, da du sikrer, at de slides ensartet. Når bilen spores, justeres hjulenes vinkler, så de står parallelt med hinanden, samt vinkelret på vejen, og selve afbalanceringen sikrer, at hjulene kan køre rundt uden rysten og vibration, så du kan køre glad videre. Vi hjælper dig og din bil – uanset bilmærke.

Justering af sporing ved Aunetto I Herning

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning