TILLÆGS SERVICE PAKKE

Tillægs til vores service pakker

Både benzin og dieselmotorer laver aflejringer af koks og sod inde i motoren, som ophober sig over tid. Det kan vi rense ud, ved at opløse det med en speciel additiv rensevæske. Når koks og sod er opløst, løber det ud når motorolien bliver aftappet ved et service.

 

Udover at afrense motoren indvendigt, påfylder vi også et rense additiv i brændstoffet. Det gør at tanken, brændstofslanger og især indsprøjtningsdyser bliver renset.

Er din bilmotor meget beskidt indvendigt og bliver renset, så opnår den blandt andet, en bedre motorgang og kan forbedre brændstoføkonomi med op til 3%.

 

  • Motoren forurener mindre
  • Bedre motorgang
  • Bedre brændstoføkonomi
  • Længere holdbarhold af motoren
  • Forbygger ophobning af kondensvand i brændstoftanken

 

Denne additiv pakke kan kun købes som tillæg til en af vores service pakker. Mini, Lille eller stort service. Du kan bestille service her

 

Olierens til motorolie systemet
Dieselrens til brændstoftanken
Benzinrens til brændstoftanken

VORES 3 SERVICE PAKKER

SERVICE EFTERSYN PÅ DIN BIL

Vores tillægs pakke er som ordet siger, et tillæg til et at vores 3 serviceeftersyn pakker. 

Mini service pakken er for biler som er over fabrikkens garantien og som ikke længere ønske at følge fabrikkens forskriver, men alligevel gerne vil være sikker på at bilen er sikker at køre i.

Lille service pakken er for biler, som skal laves efter fabrikkens forskrifter og er bilen under garanti, bibeholder bilen sin garanti.

Stort service pakken er som lille service for biler der skal laves efter fabrikkens forskrifter og garanti beholdes på bilen.

Mangler du en bil at køre i mens du har din egen på vores værksted, så kan du leje en erstatningsbil af os for kun 100 kr. inkl. forsikring om dagen. Du kan læs mere om lejebiler her.

 

MINI SERVICE

995 kr.

Til ældre biler (Over 8 år)

LILLE SERVICE

1.695 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

STORT SERVICE

2.995 kr.

100% fabriksgaranti

Service efter fabrikkens forskrifter

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du kan bestille tid på vores værksted døgnet rundt.

Vi giver 3 årsgaranti på reservedele 

RESERVEDELE

Få hele 3 års garanti på alle de reservedele vi bruger på værkstedet i Herning og dermed også sagt, at vi kun bruger kvalitets reservedele.

TROVÆRDIHED

Hos os udskifter aldrig noget på din bil, uden at vi har snakket med dig om det forinden. og de dele vi evt. udskifter, kan du se ved afhentning af bilen, efter endt reparation. Det betyder meget for os, at yde en gode troværdig kunde service/oplevelse og lave et godt stykke kvalitets arbejde til en fornutig pris.

SIKKERHED

Vi er medlem af dansk Bilbrancheråd som er din sikkerhed for at vi ved hvad vi laver. læs mere om dem her

© 2010-2021 AUNETTO A/S