TILLÆGS SERVICE PAKKE

Både benzin og dieselmotorer laver aflejringer af koks og sod inde i motoren, som ophober sig over tid. Det kan vi rense ud, ved at opløse det med en speciel additivrensevæske. Når koks og sod er opløst, løber det ud når motorolien bliver aftappet ved et service.

Udover at afrense motoren indvendigt, påfylder vi også et rense additiv i brændstoffet. Det gør at tanken, brændstofslanger og især indsprøjtningsdyser bliver renset.

Er din bilmotor meget beskidt indvendigt og bliver renset, så opnår den blandt andet, en bedre motorgang og kan forbedre brændstoføkonomi med op til 3%.

  • Motoren forurener mindre
  • Bedre motorgang
  • Bedre brændstoføkonomi
  • Længere holdbarhold af motoren
  • Forbygger ophobning af kondensvand i brændstoftanken

 

Denne additivpakke kan kun købes som tillæg til en af vores service pakker. Mini, Lille eller stort service. Du kan bestille service her

 

Olierens til motorolie systemet
Dieselrens til brændstoftanken
Benzinrens til brændstoftanken

Servicepakker

Serviceeftersyn af din bil

 

Vores tillægs pakke er som ordet siger, et tillæg til vores 3 serviceeftersyn pakker.

Mini service pakken er for biler som er over fabrikkens garantien og som ikke længere ønske at følge fabrikkens forskriver, men alligevel gerne vil være sikker på at bilen er sikker at køre i.

Lille service pakken er for biler, som skal laves efter fabrikkens forskrifter og er bilen under garanti, bibeholder bilen sin garanti.

Stort service pakken er som lille service for biler der skal laves efter fabrikkens forskrifter og garanti beholdes på bilen.

Mangler du en bil at køre imens du har din egen på vores værksted, så kan du leje en erstatningsbil af os for kun 100 kr. inkl. forsikring om dagen. Du kan læs mere om lejebiler her.

 

Vores andre servicepakker: Tandremsskift

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning

© 2010-2021 AUNETTO A/S