AUNETTO HISTORIE

Opstart af Aunetto A/S

I April 2010 startede Mogens Kjærsgaard autoværkstedet Aunetto. Han har mange års erfaring med reparation af Citroën og Peugeot biler ved både Citroen i Herning og Brande.

Fra starten af, var ideen at gøre det nemmere og mere gennemskuelig for kunderne at få repareret deres bil, især igennem vores nyudviklet online værkstedsbooking system som Mogens selv har udtænkt planen for.

Vores autoværkstedet i Herning er løbende blevet udvidet med værktøj og testudstyr samt at vi alle mand løbende er på kursus.

Alt dette resulterer i at vi i dag kan laver alle former for reparationer på alle bilmærker.

AUNETTO.dk tilbyder online-booking – er det noget særligt?

Ja det er noget særligt – faktisk ganske banebrydende inden for branchen. Som det første autoværksted i Danmark, tilbød AUNETTO online booking i 2010 med redigeringsnummer opslag.

De fleste værksteder tilbyder i dag, at man via deres hjemmeside kan sende en forespørgsel på reparation af sin bil. Bekræftelsen på tidspunktet – og dermed den endelige aftale – får man dog først, når værkstedet besvarer mailen.

For at gøre det nemt for dig, gik AUNETTO.dk skridtet videre i 2010. På AUNETTO.dk kan du se værkstedets kalender – og derefter vælge det tidspunkt, som passer dig bedst. Desuden er du ikke afhængig af åbningstiderne – AUNETTO.dk har åben døgnet rundt.

AUNETTO A/S er medlem af DBR og er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM. Klagenævnet er en ekstra sikkerhed for dig.

Aunetto A/S har fået tildelt en Grøn Smiley af arbejdstilsynet.

2023

 

August: Anders overtager stillingen som værkfører. 

2023

 

April: Vi overtager Tonnys autoservice som bliver flyttet om til Aunetto værksted på Rønnebærvej 7.

2021

 

Januar: Efter 6 år som tekniker, overtager Martin stillingen som værkfører. 

2020

 

Januar: Vi har udvidet vores maskinpark og test værktøj og kursus i mange andre bilmærker end Citroen og Peugeot biler, så vi nu kan reperere alle typer biler.

2019

 

1. november solgt vi vores værksteds afdeling, i Kolding fra til Ketner A/S, som derved kom op på 7 autoværksteder i Danmark.

Fra venstre Torben Hansen og Mogens Kjærsgaard

2019

 

Januar: Værkstedet i Kolding kom med i kæde “din bilpartner”.

2018

 

Oktober: Fra venstre, Mads Kølbæk søger nye udfordringer. Tim Rytter Aggesen tiltrædere som ny afdelingsleder i Kolding.

2018

 

1. Feburar startet vi med at tilbyde biler på abonnement og stopper samtidigt med have brugt biler på lager.

2018

 

Vi var de første med online autoværksteds booking i danmark. Ideen var dog så gode, at andre autoværksteder hurtigt kunne se ideen, og udvikling har indhentet vores eget udvilket system. Derfor går vi nu sammen med vores leverandør FTZ, som har udviklet et mere tidsvarene bookingsystem, da vores eget udviklet booking system var blevet for gammel med snart 10 år på bagen, og skulle udskiftet.

2017

 

August: Lokalerne er blevet for små til vores Kolding afdeling og vi flytter derfor til større lokaler. Vi går fra fra 200 m2 til hele 800 m2. Vi holdet derfor åbenhus ved indvielse af lokalerne.

Billedet for af aunetto: Fra Venstre Mogens Kjærsgaard og Mads Kølbæk

2017

 

April: Åbent hus i Herning, hvor der var vinsmagning, børne skulle male på vinduerne og derudover blev der servieret gratis pølser og sodavand.

2016

 

Vi har i 2016 lavet samarbejde med Bauhaus Herning, om at må sætte reklame biler i og ved deres forretning.

2015

 

Vi har i 2015 lavet samarbejde med Herning centret, om at må sætte reklame biler ind i centeret.

2014

 

Vi udvider forretning i Herning med bilsalg, og med Mogens Kjærsgaard som sælger.

Aunetto A/S Bilsalg

2012

 

Efter et forsøg i foråret 2011, som ikke gik som forventet med at åbnet et værkstedet i Aalborg lykkes det istedefor i Kolding. Vi Åbnet Aunetto Kolding den 23. januar 2012 med Mads Kølbæk som leder.

Aunetto A/S Kolding

Fra Venstre Mads Kølbæk og Mogens Kjærsgaard

2011

 

August: Vi er sponsorer cykelløbet i Herning og deler reklame og vand ud til tilskuderne. Det var en meget varm dag.

2011

 

Aunetto.dk logoet bliver godkendt som et varemærke.

2010

 

4. juni gik web siden Aunetto.dk online med Danmark første 100% online booking system til autoværksteder. Det skabet stort lokalt medie opmærksom, også fra andre værksteds kollegas. At kunderne nu fik prisen og andet at vide om sin bil, inden kunden havde snakket med værkstedet og ikke mindste, der nu kunne bestilles tid online på værkstedet året rundt og døgnet rundt, var helt uset.

2010

 

20. April blev Aunetto A/S grundlagt i Herning.

Åbenhus holdt vi den 4. juni.

2010

 

Januar: Firmaet navnet Aunetto blev opfundet af Mogens Kjærsgaard, som efter flere måneder have skrevet over 200 forskellige navne op, som man kunne kalde et autoværkstedet. Men ingen levet optil hans krav om hvad et autoværksted som tilbød online booking skulle hedde.

En morgen hvor Mogens sad og spiste sin sædvanlig havregryn og kigge på de mange forskellige navne kom navnet til ham. Det var ellers ikke et navn som var skrevet op før. Aunetto var navnet.

Au net to  består af 3 ord. Auto, Net og netto.

Som betyder: bilværksted, online booking og billige end andre værkstedet.

2009

 

November: Mogens Kjærsgaard gik rundt og tænk på hvordan man kunne gøre det nemmere for bilejer og mere gennemskuelig at få sin bil på værksted.

Mogens kom derfor på ideen om at udvikle et unikt online bookingsystem, hvor kunden kunne tast sin bilens nummerplade ind og se fast pris på alle serviceeftersyn, olieskift osv. Kunden kunne så se nøjagtigt servicepriser på sin bil. Altsammen noget som skulle vise sig at blive danmarks første online booking system til autoværksteder.

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning