Stort service

Ved et stort serviceeftersyn på din bil, får du lavet service efter fabrikkens forskrifter og hvis bilen er under fabriksgaranti, bevare du den til fulde.

Vi bruger kun kvalitets reservedele med 3 års garanti på. Vi tjekker alle bilens vitale dele igennem på et stort service, såsom undervogn komponenter, bremser, lys, lygter og selvfølgelig udskiftet vi også af oliefilter, diesel/benzin filter, luftfilter, pollenfilter og tændrør, alt sammen lige hvad fabrikken forskriver.

Vores andre servicepakker: Mini serviceLille service – og Tandremsskift

Service priser

Stort service
3.195kr.

Mini service »
1.195kr.

Lille service »
1.895kr.

Additiv pakke »
349kr.

El-bil service »

Stort serviceeftersyn efter bilens serviceforskrifterne

Skal din bil have et Stort service, så bliver det lavet efter bilfabrikkens forskrifter og kun med kvalitets reservedele som vi giver dig 3 års garanti på.

Hos os er der ikke nogen overraskelser – vores pris på service er fastet. Se prisen herunder:

Servicetyper Faste priser
Mini service 1.195 kr.
Lille service 1.895 kr.
Stort service 3.195 kr.
Additiv tillægspakke 349 kr.

Et stort serviceeftersyn, indeholder bl.a. udskiftning af motorolie, oliefilter, pollenfilter, diesel/benzin filter, tændrør, kontrol af kileremme, bremsesystem, kølervæske, undervogn, styretøj og meget mere. Vi udført altid stort service efter bilfabrikken forskrifter.

Skulle det ske, at din bil fejler noget som ikke er inklusiv i servicepakken og som trænger til en udskiftning som f.eks. en tandrem eller bremser, så er vores politik her på værkstedet i Herning, at vi altid kontakter dig inden vi gør mere. På den måde er du informeret hele vejen, om hvor der sker med din bil.

Vi er et lille autoværksted i Herning, og lever af tilfredse kunder. Derfor forsøger vi også altid at vejlede vores kunder efter bedste evne. Sammen finder vi den bedst løsning til den mest attraktiv pris – uden at vi går på kompromis med kvaliteten, derfor giver vi også 3 års garanti på alle de reservedele vi bruger.

Kontrol punkter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Service efter fabrikkens forskrifter

Fejludlæsning af bilens computer

Nulstilling af serviceindikator

Udskiftning af pollenfilter

Udskiftning af luftfilter

Udskiftning af dieselfilter

Udskiftning af tændrør

Mini service

1.195 kr.

10

Lille service

1.895 kr.

35

Stort service

3.195 kr.

50

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning