PEUGEOT SPECIALIST HERNING

Vi kender din Peugeot fordi vi er specialisterne i Herning

Aunetto er specialister i Peugeot biler. Vi har over 25 års erfaring og giver 3 års 100% garanti på reservedele, da vi kun bruger kvalitets dele. Vi ved hvordan Peugeot biler er skuret sammen og derfor er vi specialister. På vores værksted kan vi reparere alt på din Peugeot, lige fra serviceeftersyn og til karosseri arbejde. vi er godkendt ved alle forsikringsselskaber.

Vi har 3 service pakker som passer til din Peugeot og du kan vælge imellem. Alle service pakkerne kan bestilles online og på vores telefon 75121313.

Vores lille og store service pakker føler Peugeot bilfabrikkens forskrifter, og er din bil under Peugeots garanti, vil vi anbefaler at du vælger et af disse pakker, da du så vil beholder garantien på din bil. Hvis du er i tvivl om hvad service pakke du skal vælge og hvad din bil har bruge for, så vælg en store pakke. Skulle det så senere vise sig at din bil står overfor et lille service, kontakter vi dig inden da.

Ønsker du en fartpilot i din Peugeot 108, så klar vi også det.

Autoværksted Aunetto i Herning - Citroen, Peugeot og Opel specialist

Peugeot historie

Peugeots virksomhed kan spores helt tilbage til slutning af 1700-tallet. Jean-Pierre Peugeot efterlod et garn farverige samt en olie og kornmølle til sine to sønner. Firmaet blev registreret som ”Peugeot Frères” i 1810. De begyndte at produceret mange ting. Blandt anden kaffemøller, savklinger, fjedre, paraplystativer og cykler. Kaffemøllen bliver stadig produceret i dag.

 

Peugeot løve logo kom til i 1858 og blev varemærket anmeldt af Emile Peugeot samme år. Emilies løve logo har skiftet udtryk mange gange i gemmen årene, men løven er stadig temaet den dag i dag.

 

I 1889 bygget Armand Peugeot den første Peugeot bil. Det gik hurtig for Armand og i 1913 var halvdel af alle biler i Frankrig en Peugeot. I 1974 købe Peugeot, Citroën fabrikken og begyndte at udnytte de fordele der er ved stordrift. Derfor deler Peugeot og Citroen motor, gearkasser, elektronik samt platform opbygning af karosseri i dag. Peugeot indgik samarbejde med Opel i 2012 og købt Opel i 2017. Derved deler Opel biler i dag også alt teknik og platforme med Peugeot.

 

Peugeot helt stor succes var deres 205 model, som er solgt i over 5.000.000 eksemplarer. Succes blev fuld op af den end bedre sælgende Peugeot 206 model. En model som der er producerede 6.500.000 af. Det er især disse to modeller som har skabt det økonomiske grundlag for PSA´s opkøb de seneste år. For at nærmes nogen af opkøbene, bilfabrikken Opel og Vauxhall. Internetfirmaet Autobutler, over 2000 Frie autoværksted fordelt i Frankrig, Tyskland og Spanien og i 2020 købet PSA-gruppen så hele FCA-koncernen, som består af bilmærkerne Fiat, Maserati, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge og Lancia.

Kvalitet, troværdighed og ærlighed – 3 ting vi bygger vores værksted på

Du får hele 3 års garanti på alle de reservedele vi bruger på den Peugeot biler som kommer på vores værkstedet og dermed også sagt, at vi kun bruger kvalitets reservedele på din Peugeot.

Hos os udskifter aldrig noget på din Peugeot, uden at vi har snakket med dig om det forinden og de dele vi evt. udskifter, kan du se ved afhentning af din bilen efter endt reparation. Det betyder meget for os, at yde en gode troværdig kunde service/oplevelse og lave et godt stykke kvalitets arbejde til en fornutig pris.

Bilen bliver prøvekørt, for sikre at din bilen kører efter Peugeot fabrikkens normer.
OBS:Udskiftning af sliddele såsom bremser, udstødning, tandrem, dæk og bremsevæske og liggende er ikke inkluderet i serviceprisen.

Hvis der ved gennemgang af bilen findes nogle dele, som trænger til udskiftning/rensning/eftersyn, vil du blive kontaktet.

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning