DINITROL RUSTBESTYTTELSE I HERNING

Ordentlig rustbeskyttelse med Dinitrol

Det danske klima hører til blandt verdens mest hårdeste – set med din bils øjne. Bilens karrosseri udsættes for høj fugtighed stort set året rundt – og derfor risikerer din bil at få rustangreb allerede i bilens første leveår.

Selvom bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra. Det betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien – og bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn er ikke omfattet af fabrikkernes rustgaranti.

Aunetto anbefaler derfor, at du giver din bil supplerende rustbeskyttelse.

Autoværkstedet Aunetto samarbejder med Dinitrol i Herning. Som med enhver anden værkstedsydelse er rustbeskyttelse en tillidssag – men hvor du ved selvsyn kan konstatere om bulen er rettet ud eller pæren er skiftet er det straks svære at konstatere om rustbeskyttelsen er udført korrekt.

Vi har valgt at samarbejde med Dinitrol fordi vi kender deres kvalitet – og fordi de laver arbejder som vi tør stå inde for.

Undervognsbehandling kan desværre ikke bestilles online. Du skal derfor ringe til os på 75 12 13 13 eller send en mail til herning@aunetto.dk for at bestille

 

Dinitrol i Herning

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning