Erhvervsbiler

Home   »   erhvervsbiler
Erhvervsbilpartner

Din lokale erhverspartner

  • Aunetto er din lokale erhvervspartner værksted . Vi kan lave alt vedrørende dine person og varebiler. Hvis du ønsker at få alle dine erhvervsbiler serviceret hos os, så kontakt Mogens på mk@aunetto.dk for en attraktiv rabat aftale tilbud. Hvis din virksomhed har en reparations aftale med os, gælder aftalen også alle dine medarbejder og deres biler.
  • Vores erhvervsaftaler er med frihed, da vi ikke tror på at der kommer et godt samarbejde ud af at man binder hinanden på hænder og foder. Så selv om vi har lavet en reparationsaftale, så kan du frit vælge værksted. Vi håber selvfølge på, at vi har indløst dine forventninger og du derved har lyst at benyttet vores aftale.

KONTAKT OS

Aunetto telefon nummer 7512131375 12 13 13 – tast 1

Aunetto mail addressherning@aunetto.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-14:00
Aunetto erhvervsbiler værksted i herning
Varebil til erhvervskunder
Hvem er Aunetto

Hvem er vi!

  • Vi er et lille værksted hvor kundeservice, tidlig og fornuftig priser går hånd i hånd.
  • Du kan booke tid via mail, telefon, online på aunetto.dk eller ved at kigge forbi værksted til en snak og hvis du ønsker det, en kop kaffe.
  • Når vi haft din bil på værksted, så gemmer vi reparationshistoriken. Det gør vi fordi overtid så kan spare dig for unødvendige udgifter på bilen, når vi kender bilens repartions historie.
  • Er dine erhvervsbilerne under fabriksgaranti, så være helt rolig. Bilerne bevarer garanti efter besøg hos os. Vi udfører serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter og bruger kun godkendte reservedele med 3 års garanti.
  • Vores faktura på det udførte arbejde, kan du fysik ved afhentning af bilen eller via mail og EAN. Det er noget vi aftale første gange du besøger os, derefter kører det automatisk.

RESERVEDELE

Få hele 3 års garanti på alle de reservedele vi bruger på værkstedet i Herning og dermed også sagt, at vi kun bruger kvalitets reservedele.

TROVÆRDIHED

Hos os udskifter aldrig noget på din varebil, uden at vi har snakket med dig om det forinden. og de dele vi evt. udskifter, kan du se ved afhentning af bilen, efter endt reparation. Det betyder meget for os, at yde en gode troværdig kunde service/oplevelse og lave et godt stykke kvalitets arbejde til en fornutig pris.

SIKKERHED

Vi er medlem af dansk Bilbrancheråd som er din sikkerhed for at vi ved hvad vi laver. læs mere om dem her

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

© 2010-2021 AUNETTO A/S