Erhvervsbiler

Din lokale erhvervspartner

Aunetto er din lokale erhvervspartner værksted. Vi kan lave alt vedrørende dine person og varebiler. Hvis du ønsker at få alle dine erhvervsbiler serviceret hos os, så kontakt Mogens på mk@aunetto.dk for en attraktiv rabat aftale tilbud. Hvis din virksomhed har en reparations aftale med os, gælder aftalen også alle dine medarbejder og deres biler.

Vores erhvervsaftaler er med frihed, da vi ikke tror på at der kommer et godt samarbejde ud af at man binder hinanden på hænder og foder. Så selv om vi har lavet en reparationsaftale, så kan du frit vælge værksted. Vi håber selvfølge på, at vi har indløst dine forventninger og du derved har lyst at benyttet vores aftale.

 

Vi er et mindre autoværksted hvor kundeservice, tidlig og fornuftig priser går hånd i hånd.

Du kan booke tid via mail, telefon, online på aunetto.dk eller ved at kigge forbi værksted til en snak og hvis du ønsker det, en kop kaffe.

Når vi haft din bil på værksted, så gemmer vi reparations historik. Det gør vi fordi overtid så kan spare dig for unødvendige udgifter på bilen, når vi kender bilens reparations historie.

Er dine erhvervsbilerne under fabriksgaranti, så være helt rolig. Bilerne bevarer garanti efter besøg hos os. Vi udfører serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter og bruger kun godkendte reservedele med 3 års garanti.

Vores faktura på det udførte arbejde, kan du fysik ved afhentning af bilen eller via mail og EAN. Det er noget vi aftale første gange du besøger os, derefter kører det automatisk.

Varebil til erhvervskunder

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning