Mini basis service

Vi har 3 service pakker som du kan vælge imellem og som alle passer til din bil. Alle pakker kan bestilles online.

Mini service er til ændre biler som ikke har behov for at følge bilfabrikkens forskrifter, men mere at sikre at bilen er god og sikker at køre rundt i.

Lille og Stort serviceeftersyn føler bilfabrikkens forskrifter, og er din bil under garanti, vil vi anbefale at du vælger et af disse, sådan at du bibeholder garantien på din bil.

Hvis du er i tvivle om hvilken service du skal være og hvad din bil skal have, så vælg et Stort. Skulle det så vise sig at din bil står overfor et lille service, kontakter vi dig inden da.

Vores andre servicepakker: Lille serviceStort service og Tandremsskift

Service priser

Mini service
1.195kr.

Lille service »
1.895kr.

Stort service »
3.195kr.

Additiv pakke »
349kr.

El-bil service »

 

 

Hvornår skal jeg vælge mini service til min bil?

Hvornår skal du vælge en mini serviceeftersyn, fremfor en lille service eller et stort serviceeftersyn på vores bilværksted i Herning, er op til dig selv. Men et Lille og stort service følgere bilfabriksforskrifter og det gør vores mini service ikke. Vores mini service er en kontrol af din bils vitale dele samt udskiftning af motorolie og oliefilter. Så normalt bliver denne servicepakke valgt, når bilen har nogen år på bagene og er langt over garantien.

Et Aunetto mini serviceeftersyn, indeholder bl.a. udskiftning af motorolie og oliefilter, visuel kontrol af kileremme, bremsesystem, kølervæske, undervogn, styretøj m.m. samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen.

Hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning som f.eks. en tandrem, så kontakter os på værkstedet dig, inden vi gør mere. På den måde er du informeret hele vejen, om hvor der sker med din bil.

Vi vil altid vejled dig efter bedste evne og give dig en meget attraktiv pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi giver 3 års garanti på alle de reservedele vi bruger.

Kontrol punkter

Udskiftning af motorolie og oliefilter

Service efter fabrikkens forskrifter

Fejludlæsning af bilens computer

Nulstilling af serviceindikator

Udskiftning af pollenfilter

Udskiftning af luftfilter

Udskiftning af dieselfilter

Udskiftning af tændrør

Mini service

1.195 kr.

10

Lille service

1.895 kr.

35

Stort service

3.195 kr.

50

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning