AUNETTO HERNING

Vi er dit lokale autoværksted i Herning

Vores medarbejdere har solid erfaring inden for diverse services og reparationer af alle typer biler. Ligeledes er vi alle uddannet til at kunne varetage alle former for services og reparationer på alle typer biler. Du kan derfor trygt overlade din bil til Aunetto Herning.

Hvad tilbyder Aunetto Herning?

Vi tilbyder alt inden for service og reparation af din bil. Du har bl.a. mulighed for at modtage et tilbud på reparation. Du skal blot indtaste dit bilmærke, bilmodel, motortype, registreringsnummeret på din bil, og dit navn og telefonnummer og skriv ligeledes, hvad du ønsker at modtage et tilbud på. Send forespørgslen og du vil i løbet af kort tid modtage et tilbud fra os. Nemmere kan det ikke være, at få et godt tilbud på reparation på din bil online –  Læs om vores basin service eftersyn til 995 kr. her

 

Dansk Bilbrancheråd

Aunetto Herning er medlem af dansk bilbrancheråd, som er din sikkerhed for at ved hvad vi laver. Læs mere her.

Kontakt os

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til vores værksted i Herning, eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til vores services eller reparationer. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon: 75 12 13 13 eller sende en mail til vores kundeservice på: herning@aunetto.dk, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt. Ønsker du at komme forbi værkstedet, Aunetto Herning ? Så finder du os på adressen: Rønnebærvej 7 i Herning. Du finder vores åbningstider her på siden. Vi glæder os til at få en snak med os.

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

Find og kontakt oplysninger

Aunetto A/S Herning
Rønnebærvej 7
7400 Herning
Cvr.32880037
Tlf. 75 12 13 13
herning@aunetto.dk

 

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

Hvem møder i hos Aunetto Herning

Albrecht Kristensen fungerer til daglig som afdelingsleder for vores Citröen værksted i Herning, og er desuden medejer af Aunetto A/S. Albrecht er uddannet servicetekniker, hvilket er den bedst mulige uddannelse inden for reparation og service af Citroen.

Siden 1994 har Albrecht arbejdet med service og reparation af henholdsvis Peugeot og Citröen, og har derfor en solid erfaring inden for disse områder. For år tilbage er han udlært hos byens forhenværende Citröen forhandler, Ole Meldgaard. Efterfølgende har Albrecht arbejdet hos Hedegaard Automobiler, og hos BMC Auto (Citroen Brande).

Hos sidstnævnte blev han i 2007 uddannet Citroen serviceteknikker.

Martin Skovby Christiansen er vores dygtige service mekaniker, og har arbejdet hos os siden jan. 2015. Martin har stor erfaring med Peugeot og Citröen biler, han har nemlig siden 2008 arbejdet med disse bilmærker, og er derfor en kompetent service mekaniker.

Han er ved os blevet uddannet til Auto Service tekniker, som er en overbygning på mekaniker uddannelse, som tager 2 år.

Mogens Kjærsgaard står for administrationen i Aunetto. Derudover er han Citroen serviceteknikker – hvilket er den højst mulige uddannelse inden for reparation og service af Citroen. Mogens har siden 1997 arbejdet med service og reparation af Citroen og Peugeot.

Mogens er udlært hos Hernings daværende Citroen forhandler – Ole Meldgaard. Siden hen har han arbejdet hos Hedegaard Automobiler (Citroen Herning), hvor han blev færdiguddannet Citroen servicetekniker i 2003. Senest har han arbejdet hos BMC Auto (Citroen Brande).

Mogens er den anden af ejerne af Aunetto A/S og administrerende direktør. mk@aunetto.dk