AUNETTO HERNING

Vi er dit lokale autoværksted i Herning

Vores medarbejdere har solid erfaring inden for diverse services og reparationer af alle typer biler. Ligeledes er vi alle uddannet til at kunne varetage alle former for services og reparationer på alle typer biler. Du kan derfor trygt overlade din bil til Aunetto Herning.

Hvad tilbyder Aunetto Herning?

Vi tilbyder alt inden for service og reparation af din bil. Du har bl.a. mulighed for at modtage et tilbud på reparation. Du skal blot indtaste dit bilmærke, bilmodel, motortype, registreringsnummeret på din bil, og dit navn og telefonnummer og skriv ligeledes, hvad du ønsker at modtage et tilbud på. Send forespørgslen og du vil i løbet af kort tid modtage et tilbud fra os. Nemmere kan det ikke være, at få et godt tilbud på reparation på din bil online –  Læs om vores basin service eftersyn til 995 kr. her

 

Dansk Bilbrancheråd

Aunetto Herning er medlem af dansk bilbrancheråd, som er din sikkerhed for at ved hvad vi laver. Læs mere her.

Kontakt os

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til vores værksted i Herning, eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til vores services eller reparationer. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon: 75 12 13 13 eller sende en mail til vores kundeservice på: herning@aunetto.dk, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt. Ønsker du at komme forbi værkstedet, Aunetto Herning ? Så finder du os på adressen: Rønnebærvej 7 i Herning. Du finder vores åbningstider her på siden. Vi glæder os til at få en snak med os.

Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

 

Find og kontakt oplysninger

Aunetto A/S Herning
Rønnebærvej 7
7400 Herning
Cvr.32880037
Tlf. 75 12 13 13
herning@aunetto.dk

 

 

Aunetto A/S - Dit Autoværksted i Herning

Hvem møder i hos Aunetto Herning