Peugeot Herning

Aunetto – dit Peugeot værksted i Herning

Peugeot Herning

Peugeot værksted i Herning

Aunetto i Herning er det første autoværksted, som vi åbnede. Autoværkstedet har faktisk tidligere været Citroen værksted. For år tilbage var det nemlig i de bygninger, at Hernings autoriserede Citroen værksted havde til huse. I dag fungerer vi som Peugeot værksted i Herning. Vi er Peugeot specialister, og tilbyder vores kunder mange forskellige services. Bl.a. tilbyder vi service eftersyn, gratis synstjek, udskiftning af kølevæske og partikelfilter, eftersyn af aircondition/airbag, samt meget andet.

Besøg vores Peugeot Kolding afdeling

Så skal du have bilen til service eftersyn, eller måske have skiftet hjul, tandrem eller partikelfilter? Så kør din bil ind til Aunetto i Herning, så klarer vi det for dig. Du kan orientere dig om services og priser øverst på siden.

Ny bil?

Vi tilbyder meget andet end services, du har nemlig også mulighed for at finde din nye bil hos os. Vi har et godt udvalg af salgsbiler ved vores værksted. Her finder du brugte Peugeot og Citröen biler til fornuftige priser. Se vores spændende udvalg af biler på vores webside. Du er altid velkommen til at komme forbi vores værksted og få en snak med os vedr. køb af ny bil, så råder og vejleder vi dig på bedste vis.

Kontakt os

Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet. Ring til os på telefon:75 12 13 13. Kom også gerne forbi vores værksted og lad os få en snak med dig. Nedenfor kan du se vores åbningstider
Vores åbningstider
Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

Find og kontakt

Aunetto A/S Herning
Rønnebærvej 7
7400 Herning
Cvr. 32880037
Tlf. 75 12 13 13
herning@aunetto.dk

Ledere du efter vores Peugeot værksted i Kolding

 

Personale på Peugeot værkstedet i Herning

Albrecht Kristensen er afdelingsleder af Aunetto Herning og Citroen serviceteknikker – hvilket er den højst mulige uddannelse inden for reparation og service af Citroen. Albrecht har siden 1994 arbejdet med service og reparation af Citroen og Peugeot.

Albrecht er udlært hos Hernings daværende Citroen forhandler – Ole Meldgaard. Siden hen har han arbejdet hos Hedegaard Automobiler (Citroen Herning) og senest hos BMC Auto (Citroen Brande), hvor han blev færdiguddannet Citroen serviceteknikker i 2007.Albrecht er den ene af ejerne af Aunetto A/S.

ak@aunetto.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin Skovby Christiansen er service mekaniker og har arbejdet med Citroen og Peugeot biler siden 2008. Martin startede hos os i januar 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogens Kjærsgaard står for salgsafdelingen og administrationen i Aunetto. Derudover er han Citroen serviceteknikker – hvilket er den højst mulige uddannelse inden for reparation og service af Citroen. Mogens har siden 1997 arbejdet med service og reparation af Citroen og Peugeot.

Mogens er udlært hos Hernings daværende Citroen forhandler – Ole Meldgaard. Siden hen har han arbejdet hos Hedegaard Automobiler (Citroen Herning), hvor han blev færdiguddannet Citroen servicetekniker i 2003. Senest har han arbejdet hos BMC Auto (Citroen Brande).

Mogens er den anden af ejerne af Aunetto A/S og administrerende direktør. mk@aunetto.dk