Citroen i form af et specialist værksted, er tilbage på rønnebærvej 7 i Herning

30. marts 2015

Det er 13 år siden, at du sidst kunne købe Citroen på Rønnebærvej 7, men nu udvider Aunetto sit værksted med en salgsafdeling for brugte Citroen og Peugeot biler – for brugte biler køber man da hos en mekaniker, der har forstand på de biler, han sælger.

Det er 5 år siden Aunetto etablerede deres værksted med speciale i Citroen og Peugeot biler – og siden dengang har mange bilejere fået professionel hjælp på værkstedet. En stadig stigende del af disse kunder har dog haft et ønske, som Aunetto først nu kan opfylde – nemlig ønsket om at købe en brugt bil.

”Vi har gennem årene hjulpet en række kunder med at finde en brugt Citroen eller
Peugeot. Kunderne er kommet til os fordi de ved, at vi kender modellernes styrker og svagheder, og det kan være en stor fordel, når man skal vurdere om en brugt bil er et godt køb”, siger Aunettos direktør Mogens Kjærsgaard.

Med åbningen af salgsafdelingen er ringen sluttet for Mogens, der bliver den sælger, du vil møde i forretningen. I år er det nemlig 18 år siden, at Mogens startede sin elevtid på Rønnebærvej 7, hvor Citroen i Herning dengang havde til huse, og netop uddannelsen som mekanikker i stedet for sælger ser Mogens som en stor fordel.
”Man kan med rette sige, at jeg ikke er uddannet i at sælge – men jeg ved til gengæld meget om, hvad jeg sælger, takket være en specialuddannelse som Citroen serviceteknikker og mange års erfaring med reparation af Citroen og Peugeot biler – og det er vel sådan set det vigtigste”, siger Mogens.
Sælger kun Citroen og Peugeot biler

Aunetto lagerfører kun brugte Citroen og Peugeot biler – men har du et andet mærke du skal af med i bytte, så er det naturligvis en mulighed.Pressem. Mogens 2
”Vi har altid et lager af Citroen og Peugeot personbiler i høj kvalitet, men vi er også meget gerne behjælpelig med at skaffe en bestemt model fra ind- og udland – og er det en varevogn du mangler, så klarer vi også det”, fortæller Mogens.

I samarbejde med AL-Finans tilbyder Aunetto også finansiering på bilerne.

Salgsafdelingen åbner officielt den 7. april og vil være åbent alle hverdage fra 8 – 18. Den aktuelle lagerliste kan dog ses døgnet rundt på Aunetto.dk/bilsalg.

Her kan du finde dine lokale Citroen og Peugeot værksteder:

  Citroen Herning      Peugeot Herning

 

Autoværksted Aunetto i Herning - Citroen, Peugeot og Opel specialist
Aircondition service

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning