SKADSCENTER – HJÆLP

ER BILEN BLEVET SKADET?

Hos AUNETTO kan vi andet end at servicere din bil. Vi kan også hjælpe dig, hvis ridserne er blevet til buler. Vi ordner det hele – også når det gælder forsikringsskader.

Hos Aunetto har vi det rigtige udstyr, opdateret uddannelse og adgang til tekniske data fra alle bilfabrikker – så uanset om det er din Citroen, Peugeot eller en helt 3. bilmærke som er skadet, så kan vi hjælpe dig med:

•    Taksering
•    Opretning
•    Reparation
•    Lakering
•    Forsikringspapirer

Hos Aunetto har vi erfaring med forsikringsskader – og vi kan derfor hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, hvis skaden sker.

Hvad gør jeg hvis skaden sker?

Heldigvis er færdselsuheld ikke rutine – men når de sker er det godt at vide hvad man skal gøre. Derfor har vi lavet en huskeliste, som du kan have liggende i bilen. Se vores Hvad gør jeg hvis skaden sker.

Er din bil blevet så skadet, at den skal transporteres væk af et vejhjælpsfirma, så dækker din kaskoforsikring normalt denne transport – dog ofte kun til nærmeste værksted. Normalt kan du også bede om, at bilen sættes på vejhjælpsfirmaets adresse. Du vil derefter normalt inden for nogle dage kunne give besked om til hvilket værksted bilen skal transporteres. Husk, det er dig som vælger værksted og ikke dit forsikringsselskab.

Hvad du herefter skal gøre, afhænger af om du har tegnet en kaskoforsikring eller ej på din bil.