Den 23. januar 2012 får Citroën og Peugeot ejere i Kolding en ekstra julegave: Lave priser og mulighed for at bestille serviceeftersynet hjemme fra sofabordet. Det sker når Aunetto åbner værksted i byen.

”Man kan da ikke reparere biler på nettet,” blev der sagt da Aunetto for 1½ år siden åbnede i Herning ”Men kunderne fandt ret hurtigt ud af, at det faktisk var smart at kunne søge priser og bestille sit serviceeftersyn via internettet”, forklarer Mogens Kjærsgaard, som er direktør for Aunetto A/S.

Den 23. januar 2012 åbner Aunetto så endnu en afdeling i Danmark – nærmere bestemt på Niels Bohrs Vej 7 i Kolding.
”I Herning har vi haft kunder som kom helt fra København og Odense, så de får fremover lidt kortere at køre”, siger Mogens Kjærsgaard.

Aunetto i Herning – og også det nye værksted i Kolding – ejes af Mogens Kjærsgaard, som er uddannet Citroën serviceteknikkere. I dagligdagen vil værkstedet i Kolding være bemandet af Mads Kølbæk, som har mere end 5 års erfaring med reparation af Citroën og Peugeot – de seneste 9 måneder som ansat hos Aunetto i Herning.
”Ligesom i Herning, så starter vi i det små – men mon ikke koldingenserne også kan se fidusen i at spare penge på bilbudgettet således, at vi som forventet skal søge en ekstra mand inden længe?”, spørger Mogens med et smil.

Specialister i Citroën og Peugeot på samme værksted

Aunetto har speciale i reparation af Citroën og Peugeot – noget som sjældent ses på samme værksted. Kombinationen er dog helt naturlig, idet hovedparten af Citroën og Peugeot bilerne kommer fra samme fabrik, og selvom biler i teorien er ens, så kan specialviden være en stor fordel.
”Biler i dag er blevet så tekniske, at specialkendskab er en betydelig fordel, når der fx skal fejlsøges på bilen”, forklarer Mogens.
Mogens tilføjer, at Aunetto råder over de originale Citroën og Peugeot testere, samt at fabriksgarantien bibeholdes, selvom man får bilen serviceret hos Aunetto.

Originalt – bare billigere

Aunetto køber sine originale Citroën og Peugeot reservedele af en dansk parallelimportør.
”Takket være parallelimport af reservedelene, så kan man hos os få originale reservedele til omtrent samme pris, som man betaler for uoriginale dele på et andet frit værksted”, forklarer Mogens.

På Aunetto.dk kan man med få klik se, hvad det betyder for prisen næste gang, man skal have sin Citroën eller Peugeot på værksted – og samtidig bestille tid online.
”Vi tror, at vi fortsat er de eneste i Danmark, som tilbyder denne form for booking. Idet man har adgang til vores værkstedskalender, så kan man i ro og mag sidde ved sofaboret og finde og bestille lige præcis den tid, som passer en bedst” forklarer Mogens.

Han understreger, at man ikke nødvendigvis skal bestille på internettet, men også kan ringe. Det er dog billigere at foretage bestillingen via Aunetto.dk


FAKTA
AUNETTO er en sammenskrivning af NET for internet og AUTO. (AU-NET-TO). AUNETTO A/S er stiftet af Mogens Kjærsgaard. Værkstedet har 2 afdelinger i Danmark – dels i Herning og nu også i Kolding. Aunetto har speciale i Citroën og Peugeot – men kan dog servicere alle bilmærker.

AUNETTO A/S åbnede sit første autoværksted i Herning i juni måned 2010.

Første værksted i Kolding 2012-2017

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning