Tonnys autoservice opkøbt af Aunetto i Herning

Tonny giver stafetten videre til Aunetto

Tonny Hansen har givet stafetten videre til Aunetto og takker af efter 39 år den 31. marts 2023.

Der holdes reception den 31. marts kl. 13-15 på Cypresvej 32 i Herning.

Tonnys autoservice bliver derved flyttet til Aunettos adresse på Rønnebærvej 7 i Herning.

Aunetto ejes af Mogens Kjærsgaard og da Tonny og Mogens deler samme værdier med hvordan et lokalt autoværksted skal drives, bla. at det er mekaniker selv der snakker med kunden og ikke mindst fordi Tonnys autoservice og Aunetto lægger 1000 meter fra hinanden, er overdragelse oplagt.

Hos Tonnys Autoservice tilbød man professionel service og reparation af alle bilmærker og modeller, fra ældre biler til nye. bl.a. mekanisk arbejde, klargøring til syn, pladearbejde, eftersyn og rådgivning. De stillet gerne deres erfaring til rådighed og vejleder i forbindelse med vedligeholdelse, reservedele, serviceintervaller og meget mere.

Det samme tilbyder vi hos Aunetto og mere til. Vi har passion for godt håndværk til fornuftige priser på El, Hybrid, Benzin og Dieselbiler

Vi har hos Aunetto i Herning et stærkt team af automekanikere med mange års erfaring indenfor autoreparationer på alle bilmærker. Du vil opleve et professionelt autoværksted som er i øjenhøjde med dig og med stor passion for godt mekaniker håndværk – endda til fornuftige priser.

Vejkort i Herning

A : Tonny Autoservice

B: Aunetto

Vejkort Fra Tonnys autoservice til Aunetto i Herning

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning