Citroen Herning

Vi er dit lokale Citroen værksted Herning.

Citroen Herning

Citroen værksted i Herning

Vores medarbejdere har solid erfaring inden for diverse services og reparationer af specielt Citroen biler, og er ligeledes alle uddannet til at kunne varetage alle former for services og reparationer af disse bilmærker. Du kan derfor trygt overlade din bil til vores hænder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder alt inden for service og reparation af din bil. Du har bl.a. mulighed for, at modtage et tilbud på reparation. Du skal blot indtaste dit bilmærke, bilmodel, motortype, registreringsnummeret på din bil, og dit navn og telefonnummer. Herefter vælger du hvilket værksted, du ønsker at få bilen repareret på, og skriver ligeledes, hvad du ønsker at modtage et tilbud på. Send forespørgslen og du vil i løbet af kort tid modtage et tilbud fra os. Nemmere kan det ikke være, at få et godt tilbud på reparation af din bil online – og i særdeleshed Citr0en!

Besøg vores Citroen Kolding afdeling

Citroen Herning – Kontakt vores værksted

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til vores Citroen værksted i Herning, eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til vores services eller reparationer. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon: 75 12 13 13 eller sende en mail til vores kundeservice på: info@aunetto.dk, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt. Ønsker du at komme forbi værkstedet? Så finder du os på adressen: Rønnebærvej 7 i Herning. Du finder vores åbningstider her på siden. Vi glæder os til at få en snak med os.

Vores åbningstider
Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00
Fredag kl. 7.30 – 14.00

Find og kontakt oplysninger

Aunetto A/S Herning
Rønnebærvej 7
7400 Herning
Cvr.32880037
Tlf. 75 12 13 13
herning@aunetto.dk

Ønsker du kontakt vores Citröen værksted i Kolding

 

 

Vores personale i Herning

Albrecht Kristensen fungerer til daglig som afdelingsleder for vores Citröen værksted i Herning, og er desuden medejer af Autonet A/S. Albrecht er uddannet servicetekniker, hvilket er den bedst mulige uddannelse inden for reparation og service af Citroen.

Siden 1994 har Albrecht arbejdet med service og reparation af henholdsvis Peugeot og Citröen, og har derfor en solid erfaring inden for disse områder. For år tilbage er han udlært hos byens forhenværende Citröen forhandler, Ole Meldgaard. Efterfølgende har Albrecht arbejdet hos Hedegaard Automobiler, og hos BMC Auto (Citroen Brande).

Hos sidstnævnte blev han i 2007 uddannet Citroen serviceteknikker.

 

 

 

 

 

 

 

Martin Skovby Christiansen er vores dygtige service mekaniker, og har arbejdet hos os siden jan. 2015. Martin har stor erfaring med Peugeot og Citröen biler, han har nemlig siden 2008 arbejdet med disse bilmærker, og er derfor en kompetent service mekaniker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogens Kjærsgaard er en af ejerne af Aunetto A/s, og han fungerer til daglig, som administrerende direktør. Mogens er tilknyttet vores salgsafdeling, og administration i henholdsvis Aunetto Herning og Kolding. Han er Citröen servicetekniker, og han har siden 1997 beskæftiget sig med reparation af Peugeot og Citröen biler.

Han blev i tidernes morgen udlært hos Hedegaard Automobiler, og blev siden hen i 2003 færdiguddannet Citroen servicetekniker samme sted.

Siden hen har Mogens arbejdet hos BMC Auto (Citroen Brande).