Aunetto mekaniker i Herning

Dit lokale værksted i Herning

Hos Aunetto finder du et bilværksted med dygtige automekanikere og tekniker. Værkstedet ligger centralt i Herning og har gode bus og sti forbindelser til centrum, hvis du ikke vil vente imens din bil bliver serviceret. Du kan også booke én af vores kundebiler, så er ovenstående nok ikke så relevant.

Vi hjælper dig med at holde din bil kørende til fornuftige penge. Vi servicerer bilen efter fabrikkernes forskrifter, men vi finder ikke unødvendige reparationer. Dermed sagt at vi, som dit lokale bilværksted, kun udskifter det som er nødvendigt – og ikke andet uden en aftale med dig først.

Tillid til Aunetto som værksted og tillid til vores mekanikere er vigtigt for os. Efter hver reparation har du altid mulighed for at se og få en snak om de reservedele som automekanikeren har udskiftet på din bil. Delene ligger klar til fremvisningen, når du henter din bil.

Populære kategorier

Hjulskift 350,-

Læs mere ›

Serviceeftersyn 1.195,-

Læs mere ›

Tandremsskift 4.495,-

Læs mere ›

Skadescenter

Læs mere ›

Aircondition 495,-

Læs mere ›

Kontrol inden syn 0,-

Læs mere ›

Ærlighed

Hos os møder du smil, fordi vi elsker at snakke med vores kunder. Vi siger tingene som de er, både det gode og det dårlige. Vi tror på, at med ærlighed kommer man længst.

En aftale er en aftale

Du skal have en god oplevelse hos os. Derfor gør vi også meget ud af, at du ingen grimme overraskelser får. Vi holder de aftaler vi laver og opstår der noget uforudset, kontakter vi dig.

Godt håndværk

Vores mekanikere er opdateret på den nyeste viden om Citroen, Peugeot, Ds og Opel. Skulle du køre i et andet bilmærke, så bare rolig – den klarer vi også. Vi reparerer mange bilmærker på vores værksted hver dag.

Passion

Vores helt store passion er bilmærkerne: Citroen, Peugeot og Ds. En passion som går mange år tilbage. Da teknikken i Opel siden 2012 er tilsvarende de franske bilmærker, er vores passion blevet udvidet med Opel også.

Samarbejdspartnere

Falck Bonuspartner
Teknologisk Institut
Dbr
Resurs bank
Tryg