Citroen og Peugeot specialist i Herning

Peugeot og Citroen er vores speciale – det er faktisk de eneste biler, vi reparerer, og det gør os vel egentlig til Peugeot og Citroen nørder. Det mener vi er en fordel for dig som kunde, for vi kender alt til netop de to bilmærker – nye som brugte. Derudover yder vi en god service, og hos os er en aftale en aftale!

 

Så uanset om du skal have lavet et service med olieskift og skift af filter, have lavet et stort service eller egentlige reparationer så er vi et rigtig godt valg, når der står Peugeot eller Citroen på bilen.

Peugeot Herning – på dette værksted laver vi blandt andet reparation af Peugeot. Vi laver små som store service, skift af bremser, udstødning og alle andre vedligeholdende reparationer på din Peugeot. Værkstedet ligger centralt i Herning

Citroen Herning – overlad trygt din Citroen til os. Vi har mange års erfaring i reparationer af motor, gearkasse, styretøj og bremser på netop Citroen. Vi laver mange vedligeholdende service – både de mindre med kun olieskift og skift af oliefilter samt de helt store. Værsktedet ligger nemt tilgængeligt i Herning

 

Autoværksted Aunetto i Herning - Citroen, Peugeot og Opel specialist

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du kan bestille tid på vores værksted døgnet rundt.

Vi giver 3 årsgaranti på reservedele.

TRYGHED, NÆRHED OG KVALITET

Vi går meget op i at du føler dig tryg ved at bruge os, til at reparere din bil. Hos os snakker vi om hvordan din bil skal vedligeholds og vi udskiftet aldrig noget som ikke er aftalt med dig. 

Er du din bil under fabriksgarantien! Så beholder du den 100%, også efter et besøg på voresværksted.