Autoværksted i Herning

Aunetto er et autoværksted i Herning. Vores værksted ligger på Rønnebærvej 7, 7400 Herning, kun 50 meter fra Herning bowlinghal. Mogens Kjærsgaard startede Aunetto i 2010, hvor han kom fra en stilling som Citroën service tekniker ved Citroën Herning og har været Citroën automekaniker siden 1997.

Vi er hos Aunetto stolte af vores erhverv som automekanikere. Hos os er godt håndværk en naturlig del af det at drive et professionelt værksted. I dag deler bilmærkerne Citroën, Peugeot, DS og Opel deres teknik, motor, gearkasser og karosseri-platforme med hinanden. Vi reparerer rigtig mange biler fra disse mærker, og er også koblet op til fabrikkernes datasystem. Vi er som mekanikere uddannede indenfor disse mærker og har det originale testudstyr og værktøj og kalder os derved specialiser. Vi går derfor også op i at kunne reparere alle ting som din bil måtte komme til at fejle. Dette kunne som eksempel være hvis bilen trænger til at få lavet service, skiftet tandrem, udstødning, dæk, bremser, forrude, undervognsbehandling eller have monteret ekstraudstyr som anhængertræk. Vi kan også reparere trafikskader og løse elektroniske fejl. Vi kan reparere alt på bilerne, på nær garantiarbejde. Udover personbiler, har vi også stor erfaring indenfor reparationer og service på varebiler og trailere. Vi er også ofte på kursus i ny teknologi, som blandt andet indenfor hybrid og el-bil systemer. Disse kursus er lavet med henblik på alle bilmærker, som for eksempel Volkswagen, Toyota, Ford og mange flere, og derved holder vi også vores viden opdateret indenfor disse. Vi sørger generelt for at have en bred viden for at kunne udføre service og reparationer uanset bil og mærke.

Som kunde, vil du ved et besøg hos Aunetto, opleve mekanikere som er stolte af deres fag og vil yde deres bedste for at give dig en professionel værkstedsoplevelse. Hos os er du i trygge hænder, og vi udskifter ingen dele, eller laver nogen reparationer på din bil, inden vi først har aftalt det med dig. Når vi laver en reparation, er det altid med kvalitet og til en fornuftig pris, og du er altid velkommen uanset hvilken bil du kommer med.

Vi har for eksempel fast pris på service, uanset bilen. Mini-service til 995kr, består af udskiftning af motorolie og oliefilter samt 10 af de vigtigste kontrolpunker, som alle er med til at sikre at din bil forbliver sikker at kører i. Udover mini-service tilbyder vi også et lille serviceeftersyn til 1.695kr og et stort serviceeftersyn til 2.995kr. Disse to servicepakker er begge efter din bils servicebog og opfylder dermed alle bilfabrikkens forskrifter. Derved bevarer du bilens garanti hvis den stadig er under fabriksgarantien.

Når tandremmen skal udskiftes på din bils motor, har vi også faste prispakker her. Kører du for eksempel i en Peugeot 208 1,2 vti, koster det kun 3.995kr, og dette er selvfølgelig med kvalitets reservedele som vi giver 3 års garanti på.

Udlæsning af fejlkoder
Nye dæk

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning

© 2010-2022 AUNETTO A/S