Når AUNETTO.DK den 4. juni slår dørene op, er med en kendt Citroen person i front. Han er kendt fra både Citroen Herning og Citroen Brande og har mere end 13 års erfaring. Internettet bliver et bærende element.

”Man kan da ikke reparere biler på nettet,” sagde bankrådgiveren på et af de første møder, vi havde fortæller Mogens og fortsætter med et smil ” tanken er bestemt heller ikke, at kunderne skal scanne deres biler, men at de skal klare en del af det administrative hjemmefra”

Ideen med det nye koncept er, at kunderne i vid udstrækning klarer en del af papirarbejdet hjemmefra via internettet.

Bestil service over aftenkaffen

I en tid hvor prisen spiller en stadig større rolle, når bilen skal på værksted, gør AUNETTO.DK det muligt i ro og mag at sidde hjemme over aftenkaffen og få et tilbud på service af bilen. Via AUNETTO.DK kan man med nogle få klik få beregnet prisen for en langt række standard ydelser på Citroën og Peugeot biler.
”Tanken er at bruge tiden på det, som skaber værdi for kunderne. En stor del af arbejdstiden på et værksted går med lagerstyring, indskrivning og planlægning af arbejdsdagen, men ved at tage internettet til hjælp er tanken at reducere dette tidsforbrug – til gavn for prisen og dermed til gavn for kunderne, ” forklarer Mogens, som dog understreger at man selvfølgelig også kan bestille tid på traditionel vis ved at møde op eller tage telefonen.

AUNETTO er en sammenskrivning af NET for internet og AUTO. (AU-NET-TO)
”Idet internettet bliver det som samler virksomheden, var det naturligt for os, at dette skulle være det centrale i navnet, ” forklarer Mogens.

Citroën og Peugeot på samme værksted

AUNETTO.dk har speciale i reparation af Citroën og Peugeot – noget som sjældent ses på samme værksted. Kombinationen er dog helt naturligt, idet hovedparten af Citroen og Peugeot bilerne kommer fra samme fabrik.
”Tager man fx Peugeot 307 og Citroen C4 så er designet jo vidt forskelligt – men teknisk set er de 2 biler ens. Så lige med undtagelse af karrosseriet – så er det samme bil,” forklarer Mogens

Han understreger, at man som kunde hos AUNETTO.dk kan få præcis den samme service, som hos et autoriseret værksted.
”Vi råder over de originale Citroen og Peugeot testere og anvender originale reservedele, og fabriksgarantien bibeholdes selvom man får bilen serviceret hos AUNETTO.DK,” siger Mogens.

Kendt ansigt ved liften

AUNETTO holder åbningsreception den 4. juni fra kl. 13 – 16, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og få lidt godt til ganen. På dagen har værkstedet lukket for reparationer men ordrebogen er åben hele dagen, og alle de som på dagen bestiller et serviceeftersyn eller en reparation til minimum 1.000 kr. får et ”sprinklerkort”, som giver ret til gratis genopfyldning af sprinklervæske i et helt år.

Aircondition service
Aircondition service

Aunetto A/S - Citroen og Peugeot Specialist Herning