Om Aunetto i Herning

 

I April 2010 startede Albrecht Kristensen og Mogens Kjærsgaard, som begge har mange års erfaring med reparation af Citroën og Peugeot biler, et autoværksted i Herning. fra starten af, var ideen at gøre det nemmere og mere gennemskuelig for kunderne at få repareret deres bil. Vores autoværkstedet i Herning er løbende blevet udvidet med værktøj og testudstyre samt at vi alle mand løbende er på kursus. Alt dette resultere i at vi i dag kan laver alle former for reparationer på alle bilmærker.

AUNETTO.dk tilbyder online-booking – er det noget særligt?

Ja det er noget særligt – faktisk ganske banebrydende inden for branchen. Som det første værksted i Danmark (det tror vi da i hvert fald…) tilbyder AUNETTO.dk online booking. De fleste værksteder tilbyder i dag, at man via deres hjemmeside kan sende en forespørgsel på reparation af sin bil. Bekræftelsen på tidspunktet – og dermed den endelige aftale – får man dog først, når værkstedet besvarer mailen.

For at gøre det nemt for dig, går AUNETTO.dk skridtet videre. På AUNETTO.dk kan du se værkstedets kalender – og derefter vælge det tidspunkt, som passer dig bedst. Desuden er du ikke afhængig af åbningstiderne – AUNETTO.dk har åben døgnet rundt.

AUNETTO A/S er medlem af DBR og er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM. Klagenævnet er en ekstra sikkerhed for dig.

Aunetto A/S har fået tildelt en Grøn Smiley af arbejdstilsynet.