Peugeot service eftersyn

Hos Aunetto anbefaler vi løbende service eftersyn af din Peugeot, fordi det sikrer, at din bil løbende bliver vedligeholdes.

Vores erfaring er nemlig, at det ofte er langt billigere at forebygge end at helbrede.

For at bevare fabriksgarantien på din Peugeot skal den løbende serviceres efter fabrikkens forskrifter.

Peugeot_service

Service af en Peugeot 407

Når du overholder de løbende service eftersyn betaler du også for, at pollenfilter, brændstoffilter mv. bliver udskiftet inden for de rette intervaller.

De løbende serviceeftersyn er derfor med til at bevare din Peugeot i ”god form” – og det er med biler som med mennesker: En bil i god form lever længere.

Et serviceeftersyn består i hovedtræk af:
–    Udskiftning af olie og oliefilter
–    Visuel inspektion af bilens vitale dele – bl.a. bremser og styretøj.
–    Udskiftning af filtre, tændrør mv.
–    Udlæsning af motorcomputerens fejlkodelager med Peugeot diagnosetester.

Om der udskiftes filtre – og hvilke der udskiftes afhænger af bilen, og hvilket serviceeftersyn der foretages. Hos Auneto følger vi naturligvis altid Peugeot fabrikkernes anbefalinger.

Det kan jeg få billigere andre steder?

Peugeot tilbyder i dag ”light-udgaver” af deres service eftersyn – ligesom mange værksteder reklamerer med olieskift til omkring 1.000 kr. Sådanne ”service eftersyn” kan du også købe hos Aunetto. Vi lægger blot stor vægt på, at du ved hvad du fravælger. Prisforskellen har nemlig en årsag.

Hvis du bestiller et olieskift og et synstjek, så svare det til Peugeots “light-udgave” af deres service.

Hvis du ønsker at bestille et service eftersyn, olieskift eller et syntjek hos Aunetto så klik her – du er også velkommen til at ringe til os på 75 12 13 13, hvis du ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere om os og hvad vi kan, før du bestiller.

Motorolie

Det har stor betydning for din motors ydeevne, at den korrekte olie er påfyldt. Når olieskift annonceres meget billigt er der typisk tale om en billigere olie end fabrikanten foreskriver. Motoren kan – normalt – godt køre på denne olie, men besparelsen kan være dyr i det lange løb som følge af øget slid på motoren. Motoren er noget af det vigtigste i din Peugeot

– og også noget af det dyreste at reparere på.

Du drikker nok ikke hvad som helst – det bør du heller ikke lade din bil gøre.

Hvis du ikke ønsker et serviceeftersyn, så kan du naturligvis også købe et olieskift hos Aunetto. Olieskift finder du i vores webshop, under Motor reparationer.

 

Udlæsning af fejlkoder

Udlæsning af motorcomputerens fejlkodelager er normalt sparet væk ved et ”billigt” service eftersyn. Betydningen af udlæsningen af fejlkoderne er mange ikke opmærksomme på.

Din Citroen og Peugeot opererer med forskellige fejlniveauer. Nogle fejl er så kritiske, at det tænder en lampe i infodisplayet – mens andre kategoriseres som mindre fejl – og disse kan derfor ikke ses i displayet.

Disse fejl kan dog sagtens have betydning for din bils brændstoføkonomi eller bilens funktionsdygtighed på sigt

udlæsning af fejl.

 

 

 

 

Disse ‘skjulte fejl’ kan kun ses, når fejlkoderne udlæses.

Hvis du ønsker det, så kan udlæsning af fejlkoder også købes for sig – læs mere om dette her.

 

Peugeot service priser