Presse

Her på siden kan du hente pressemeddelelser, downloade logoer og fotos som kan anvendes i forbindelse med omtale af AUNETTO.DK i såvel trykte som online medier. Læs mere om anvendelse af logoet nedenfor. Du kan desuden finde artikler fra medierne, hvori AUNETTO.dk er omtalt.

Presseklip

I vores presseklip finder ud artikler som omtaler Aunetto. Har vi overset en artikel så send os gerne et tip på mk@aunetto.dk.

Pressemeddelelser

1. November 2019: Er Aunetto Kolding afdeling solgt til Ketner A/S

1. April 2019: Bilsalg i Herning lukker og åbner op for bil abonnement i stedefor.

1. November 2018: Din Bil Partner i Kolding

Aunetto Kolding blev den 1. november medlem af

7. April 2015: Citroen og Peugeot bilsalg åbner i Herning

Aunetto Slår dørene op til en salgsafdeling i Herning med kun salg af Citroen og Peugeot biler. – men har du et andet mærke du skal af med i bytte, så er det naturligvis en mulighed.

Læs pressemeddelelse

16. januar 2012: Citroen og Peugeot specialisten Aunetto kommer til Kolding

Den 23. januar får Citroen og Peugeot ejere i Kolding en ekstra julegave: Lave priser og mulighed for at bestille serviceeftersynet hjemme fra sofabordet. Det sker, når Aunetto åbner værksted i byen.

Læs pressemeddelelse

28. maj 2010: Kendt Citroën par bag helt nyt koncept
Når AUNETTO.DK slår dørene op, er mere end 25 års erfaring samlet om et helt nyt værksted for Citroen og Peugeot. To tidligere kollegaer fra BMC Auto i Brande starter eget bilværksted, hvor internettet bliver et bærende element.

Læs pressemeddelelse

28. maj 2010: Friheden får nye betingelser
Når AUNETTO.DK åbner nyt værksted i Herning er det helt nye tider inden for værkstedsbranchen. AUNETTO.DK gør op med høje priser for originale reservedele og reparationer.

Læs pressemeddelelse

Logoer som kan downloades

I forbindelse med relevant omtale af Aunetto er det tilladt at bruge vores officielle logo som illustration – både på internettet og i trykte medier

Aunettos logo kan anvendes i to forskellige versioner. Som et hvidt logo eller som et sort logo. Logoet kan downloades i to formater:  .jpg (til skærmpræsentation) eller .eps (til print)

Sådan gør du:
Hvis du ønsker logoet som JPG-fil skal du højreklikke på det ønskede billede nedenfor. Vælg derefter “Gem billede som” og placer det derefter det sted på din computer, hvor du ønsker at gemme filen.

Hvis du ønsker logoet som EPS-fil skal du sende en mail til mk@aunetto.dk

hvid_uden_bund
 sort_uden_bund